BAKA PRASE NA SAJTU ZA ODRASLE?! Nakon ŠOK-OBJAVE najavio sadržaj za FETIŠARE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber odlučio da profitira na svom telu!

BAKA PRASE NA SAJTU ZA ODRASLE?! Nakon ŠOK-OBJAVE najavio sadržaj za FETIŠARE! (FOTO)

Foto: printskrin/Schutterstock/youtube

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pohvalio se danas na društvenoj mreži Instagram da je njegovu golišavu fotografiju, na kojoj mu vire i stopala, pregledalo skoro 500 hiljada ljudi. Usput je potkačio i repere Đorđa Bibića Bibija, Igora Panića Nućija i Devita.

- Stopala više pregleda za 24 časa nego Biba, Nući i Devito ha-ha-ha - napisao je Baka, pa dodao:

- Uskoro otvaram IG profil i kačim samo svoje noge i stopala, jer vidim da me gomilu fetišara prati - dodao je Ilić.

Republika

Foto: Instagram.com

Baka Prase najavio sadržaj za fetišare

Inače, jutjuber je nakon "lajva" koji je održao sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom krenuo da se skida sve češće, pa je tako sinoć objavio i fotografiju na kojoj je samo u boksericama.

- Došao sam da treniram i da j*bem Goldenitu sestru. Oba sam uradio, šta sad? - poručio je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Baka je krenuo da se skida nakon "lajva" sa Karleušom

Podsećanja radi, Baka Prase se nakon "lajva" oglasio i otkrio da li se nakon uključenja uživo dogodilo nešto između Karleuše i njega.

- Karleuša me oduševila, top je za "lajv" top, nije zenatara, brzo razmišlja, baca fore, pametna je, troluje i oduševila me, majke mi, brate, ono je bilo sledeći nivo... Najbitnija stavr, roleks nije fejk, pomislila je da je roleks fejk, jer njoj neshvatljivo da je njoj neko dao roleksa na poklon, tako da znaš, ono, rispekt.  Nisam spavao sa Lepom Lukić, roleks je pravi i to je to - objasnio je on i otkrio šta se dešavalo kad su se kamere ugasile:

- Ja sam džentlmen, ali ništa se nije desilo posle "lajva". Šta ste mislili, da ćemo da snimamo filmove za odrasle? Ali, imao sam veliki problem, ja sam tokom "lajva", ako se sećate, popio lek za potenciju i meni je tokom lajva dok sam gledao njene spotove, krenulo je da me radi, da me mrecka, osećam neke žmarce tamo dole, osećao sam neku neprijatnost... Kad me bičevala, šta ako mi se... Ali nije, iskontrolisao sam se - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading