PRETUČENA PEVAČICA DO DETALJA OPISALA ZVERSKI NAPAD NA NJU: Suprug ju je maltretirao do iznemoglosti, ove scene će vas naježiti!

Autor:

Zabava

15.10.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest pretučene pevačice, ne može ni sada da odgleda snimak.

PRETUČENA PEVAČICA DO DETALJA OPISALA ZVERSKI NAPAD NA NJU: Suprug ju je maltretirao do iznemoglosti, ove scene će vas naježiti!

Foto: Shutterstock, Facebook

Slavna pevačica iz Bosne i Hercegovine, Aldina Bajić, nedavno je postala žrtva brutalnog napada od strane svog supruga, Adisa Cigure. Ovaj zverski napad je šokirao javnost, a snimak incidenta proširio se društvenim mrežama, izazivajući talas ogorčenja i osude.

Aldina je istakla da je uvek bila posvećena svojim partnerima, ali da je situacija počela da se komplikuje kada je osećala da joj se privatni život sve više gubi u poslovnim obavezama. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/adisaldinacigura

 

 

- Ja sam imala momaka koji su bili opasni mafijaši i, nikada, ama baš nikada ni jedan mi nije ružnu reč rekao, a ne da je digao ruku na mene. A, to je sve zbog toga što sam korektna i poštena. Sve dok sam sa nekim ja ga volim i voleću ga i nikada ga prevarila ne bih. Ali, onoga trenutka kada počneš da tražiš previše od mene, kada shvatim da nema više privatnog života, osim poslovnog, onda počinje da se sve to ljulja. Neka me pljune svako u lice ako nađe nešto ili neku grešku u mom telefonu.

- Jedina moja greška su psi i mace, ali ja to volim, ja ih volim i oni su moja terapija. Ne mogu ja da dovedem ljude na nastupima, ako ih nema. Ne mogu ja da nacrtam pare onoliko koliko nekom treba, to je jednostavno nemoguće. Uvek je gledao neki nivo, te moraš ovo te moraš ono. Ne moram ja ništa. Živela sam sa pet maraka sa mojom mamom i petoro braće i sestara, navikla sam tako i to je moj život.

Uz jasno izraženu borbu sa stidom, Aldina je opisala stravične detalje napada.

- Kada me udario nogom u glavu, e tu je bio moj kraj. Ja taj snimak ne mogu i ne smem da pogledam. Sramota me je, strašna me je sramota od svega toga što se desilo - priznala je pevačica za atvbl.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading