INDI I ZORAN MARJANOVIĆ LAŽIRALI VEZU! Pevačica na sve načine pokušava da se "opere" od njega, poziva devojke da mu se JAVE!

Autor:

Zabava

15.10.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović obelodanila kompletnu istinu o odnosu sa Marjanovićem.

INDI I ZORAN MARJANOVIĆ LAŽIRALI VEZU! Pevačica na sve načine pokušava da se "opere" od njega, poziva devojke da mu se JAVE!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ST/Nemanja Pančić

Večerašnje izdanje emisije "Amidži šou" bilo je ispunjeno zanimljivim gostima, među kojima su se našle Indira Aradinović Indi, Šejla Zonić, Marina Visković, Mirza Selimović, Nenad Jovanović Blizanac i Slavica Ćukteraš. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste Indirino otvoreno progovaranje o prirodi njenog odnosa sa Zoranom Marjanovićem.

Indira Aradinović, poznatija kao Indi, šokirala je prisutne u studiju svojim izjavama o navodnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. 

 

- Ja sam ga sačekala posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli. Šalim se. Ćekala sam ga da napravimo novi hit, da bude bar upola kao ''Bato bre''. Od prvog dana otkad se poznajemo mi smo u nekoj čudnoj vezi. Mi nismo raskidali, a nikad nismo ni bili zajedno, nismo ni započinjali. Čudan spoj. Da se ogradim, slobodna sam devojka. Momak je slobodan. Baš kažem zato posle okršaja sa mojom sestrom da tako rešavam situacije, on je slobodan, ja sam slobodna. Tako da devojke slobodno mogu da mu se jave, da mu pišu - poručila je Indi i šokirala sve u studiju.

Podsećanja radi, Zoran je ranije govorio kako mu je Indi prirasla srcu, dok je ona isticala da je bila na njegovoj strani, čak i kad su ga svi optuživali da je ubio suprugu Jelenu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Indi i Zoran Marjanović

 

- Ah, emocije... O emocijama može mnogo da se priča. Da, Indi je, normalno, prirasla srcu. Pa sad, muza malo pripada umetnosti, ali dobro, muzika je. Ponosan sam na nju. Miljenica mi je. I ko misli da je njeno već kao prošlo, mogu da kažem žargonski, malo su se zeznuli - govorio je Zoran.

- Uvek sam bila naklonjena Zoranu privatno na taj neki ljudski način, prijateljski. Kad se sve to izdešavalo, to me je jako pogodilo. Nisam imala snage da ga javno podržim. Pustila sam da vreme to odradi jer sam znala šta je on i ko je on u sebi. Rekla sam sebi da će s vremenom neke stvari da dođu na svoje mesto i da ću ja da dođem do njega, a on do mene. Nisam neko ko voli da se stavlja u prve redove - isticala je Indi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading