LJUBA OPET PLJUVAO MLAĐE KOLEGE, PA POMENUO I LAZIĆA: Seka Aleksić hitno reagovala, bila je baš BRUTALNA (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci Aličićeve nekolegijalnosti postali viralni na mrežama.

LJUBA OPET PLJUVAO MLAĐE KOLEGE, PA POMENUO I LAZIĆA: Seka Aleksić hitno reagovala, bila je baš BRUTALNA (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić, ST/Dragan Kadić, ATA images

Folk pevač Ljuba Aličić postao je poznat i po tome što u poslednje vreme pljuje po mlađim kolegama, tačnije koleginicima, koje rade punom parom, pune klubove, a neke od njih i velike hale poput beogradske Arene.

Naime, on je i ranije zamerao Barbari Bobak što traži ogromne honorare za svoje nastupe jer je tek na početku karijere i, kako on smatra, još nema dovoljno hitova.

Ništa bolje nije prošla ni njena koleginica Tea Tairović koja je nedavno u Beogradu napunila dve arene, dok joj je gošća, između ostalih, bila i Barbara.

imci Ljubinih izliva nekolegijalnosti postali su viralni na društvenim mrežama, a na jedan od njih je odreagovala i Seka Aleksić, koja ima uspešnu karijeru, pa samim tim i kredibilitet da se umeša u njegovo mišljenje o mladim kolegama.

- Ne mogu ja to da shvatim da neko ko ima jednu, dve, pesme, ili nema nijednu da ima solistički koncert. Pa onda mogu i moja baba i deda da imaju koncert, da pevaju i da se kite tuđim pesmama, da pevaju tuđe pesme, to je dno dna. Nemam ništa, ne protiv Tee, nego ni protiv jedne pevačice, ali sam protiv toga da nemaju nijednu pesmu a da prave solistički koncert. Nemam protiv njih ništa, stvarno. Mora da ima nešo iza vas... Evo, Darko Lazić ima toliko pesma, a nije se još usudio da napravi solistički koncert. Šta vam to govori - govorio je Ljuba u snimku koji su mnogi, među kojima i Seka Aleksić, komentarisali na društvenoj mreži X.

- Hoće li ovaj deda da umukne više, niko mu nije kriv što je njegovo vreme prošlo i što je propao - glasio je jedan od komentara, ispod kog je usledio folkerkin:

- Rekla bih da je pijan!

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić reagovala na nekolegijalnost Ljube Aličića

Inače, Aličić sada korisiti svaku priliku da na sva zvona hvali Darka Lazića, s kojim je takođe jedno vreme bio u medijskom ratu. 

Pošto su zakopali ratne sekire, odnosno, kada mu je mlađi kolega prešao preko ružnih reči, on je promenio ploču i za njega ima samo reči hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading