KAĆA ŽIVKOVIĆ KRIJE OCA SVOG DETETA, DOK O SEBI SVE DELI SA JAVNOŠĆU: Dva meseca posle porođaja rešila da pokaže KAKO IZGLEDA (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponosna na svoje telo.

KAĆA ŽIVKOVIĆ KRIJE OCA SVOG DETETA, DOK O SEBI SVE DELI SA JAVNOŠĆU: Dva meseca posle porođaja rešila da pokaže KAKO IZGLEDA (FOTO)

Foto: Republika

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Katarina Živković nedavno je postala majka dečaka kome su ona i njen partner dali ime Stefan.

Dok oca svog deteta krije od očiju javnosti, sve što se tiče nje lično ona rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pevačica je redovno delila slike sa svojim naslednikom na društvenim mrežama, ali nedavno je na Instagramu osvanula slika koja je izazvala pažnju javnosti - Katarina se vratila u teretanu samo dva meseca nakon porođaja i pokazala svoju izvajanu figuru.

Republika

Foto: printskrin instagram

Katarina Živković pokazala da je u top formi

Iako je većina novopečenih mama u tom periodu fokusirana na brigu o detetu i oporavak, Katarina je odlučila da se vratiti vežbanju veoma brzo nakon porođaja.

Na slici koju je objavila, može se videti kako ponosno pozira u sportskom kompletiću, ističući svoj isklesani stomak.


Njena odluka da se vratiti treninzima tako brzo nakon porođaja izazvala je različite reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Dok su neki izrazili divljenje zbog njene posvećenosti vežbanju, drugi su se zabrinuli da li to može imati negativan uticaj na njen oporavak.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Živković nedavno je objavila i sliku iz šetnje sa sinom


Ova hrabra odluka Katarine Živković može poslužiti kao inspiracija mnogim mladim majkama koje se suočavaju sa izazovima povratka u formu nakon porođaja.

Njen primer pokazuje da je moguće pronaći vreme za sebe i brigu o svom fizičkom zdravlju, čak i u periodu prilagođavanja na ulogu roditelja.

Nakon što je javnost imala prilike da vidi Katarininu novu fotografiju, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i kakvi su njeni planovi za budućnost, kako u privatnom životu, tako i na profesionalnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading