Darko Lazić opet šokira: Pogledajte kako pevač izgleda u radnom odelu, i kolegu ubacio u biznis (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači su pre nekoliko dana snimili spot za pesmu, a zaniljive scene šokiraće javnost.

Darko Lazić opet šokira: Pogledajte kako pevač izgleda u radnom odelu, i kolegu ubacio u biznis (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Darko Lazić

Darko Lazić tek što je postao otac po treći put i proslavio dolazak novog člana porodice, bacio se na posao. Naime, folker je snimio još jedan duet u svojoj karijeri, a ovog puta glasovne sposobnosti ukrstio je sa kolegom Emirom Brunčevićem, koji je narodu poznat kao naslednik Sinana Sakića. 

Do saradnje je došlo preko zajedničkog menadžmenta iz Švajcarske, a ovom spoju kumovao je i poznati kompozitor Dejan Kostić koji je krivac za najveće hitove poslednjih godina. 

Pevači su pre nekoliko dana snimili spot za pesmu, a zaniljive scene šokiraće javnost.

Budući da smo navikli da su Darko i Emir uvek skockani od glave do pete, sada će javnost imati priliku da ih prvi put vidi u radnim odelima sa šlemovima na glavi. Očigledno su na setu obavili i majstorske poslove, pa su se tako uhvatili i alata. 

Inače, Emir se svojevremeno takmičio u "Zvezdama Granda", a obzirom da je Darko Lazić pobednik četvrte sezone, sigurno su razmenili i iskustva o tome. 

S druge strane, Brunčević je dobio nadimak "naslednik Sinana Sakića" jer na svojim nastupima najčešće izvodi pesme legendarnog pevača u kojima je besprekoran, a to ume i dobro da naplati na svojim nastupima jer važi i za kralja bakšiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading