DARKO LAZIĆ STIGAO U PORODILIŠTE PO KAĆU I ĆERKICU! Slavio do jutra rođenje NASLEDNICE, evo u kakvom stanju se pojavio (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

09.10.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker ne skida osmeh sa lica!

Supruga popularnog pevača Darka Lazića, Katarina, nedavno je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Srna. Ova vest je obradovala mnoge, a posebno samog folkera koji je danas stigao u porodilište kako bi došao po svoju izabranicu i naslednicu, te ih odveo kući. Uz njega su bile i Kaćine sestre, Tijana i Kristina, koje su zajedno stigle po malenu sestričinu.

Iako su sinoć proslavili rođenje devojčice, Lazić je bio vidno raspoložen kada je besnom mašinom stigao u KBC "Dr Dragiša Mišović" na Dedinju. 

Republika

Foto: ATA Images

Darko Lazić stigao u porodlište po Katarinu i ćerku Srnu

Podsećanja radi, Katarina Lazić se porodila pre dva dana, a tim povodom, pevač je organizovao slavlje za porodicu i prijatelje u jednom restoranu u Rumi. 

Na proslavi, Darko Lazić nije krio svoju veliku sreću zbog rođenja ćerke Srne, te je istakao da je veoma srećan čovek, kao i da je jedva čekao da upozna svoju "malu princezu". Takođe, otkrio je da je beba veoma slična njemu i da je veoma dobar apetit, što je izazvalo osmehe prisutnih.

Ja sam... Itekako srećan čovek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. Sutra treba da odemo po bebu, ako Bog da... - rekao je pevač, te priznao da ne zna koliko je popio:

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od prekjuče, izgubio sam broj! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading