SVI DETALJI POMIRENJA SLAVICE ĆUKTERAŠ I ŽIKE JAKŠIĆA: Kolega otkrio pevačinu TAJNU, pa je UVALIO U PROBLEM!

Autor:

Zabava

18.10.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodoilo u\ivo u programu!

SVI DETALJI POMIRENJA SLAVICE ĆUKTERAŠ I ŽIKE JAKŠIĆA: Kolega otkrio pevačinu TAJNU, pa je UVALIO U PROBLEM!

Foto: ATA Images

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je snimila duet sa Nenadom Jovanovićem Blizancem, koji su promovisali u emisiji "Amidži šou". Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića kako je došlo do saradnje, Nenad je krenuo da govori o situaciji, a Slavica je sve vreme pomno slušala šta njen kolega priča.

U momentu kada je spomenuo ime Žika (Jakšić), u studiju su se svi zbunili, a nakon toga je Ognjen i pitao "Koji Žika?" Tada su svi počeli da se smeju u studiju, a pevačica je govorila sve vreme kolegi da ju je uvalio u problem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slavica i Nenad

Nakon što je on ispričao kako je došlo do toga da oni snime duet, voditelj je zamolio Slavicu da ona da svoj komentar, pa je pevačica progovorila.

- Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti - govorila je pevačica s osmehom, a onda nastavila:

- To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti - govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču:

- Uvalio si me druže... Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Je l' sad okej? - pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.

Republika

Foto: ATA Images

Slavica Ćukteraš, Žika Jakšić, ilustracija

Slavica i Žika Jakšić su bili u burnoj vezi pre nešto manje od 20 godina, a kako je Žika nedavno govorio, iako se ljubav završila, ona mu je i dan-danas draga.

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - pričao je Žika, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading