JOVANA JEREMIĆ UZELA BAKŠIŠ OD 1.000 EVRA! Voditeljka Pinka se latila MIKROFONA na svadbi, jedva drži NOVČANICE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapevala hit Lepe Brene, pa napravila lom!

Voditeljka Jovana Jeremić priredila je pravi spektakl na jednoj svadbi, gde je uživala u društvu svog partnera, biznismena Dragana Stankovića. U elegantnoj crno-beloj sako-haljini, Jovana je plenila pažnju, dok je njen partner bio besprekorno obučen u odelu. 

Kako se može videti na objavama koje su osvanule na društvenoj mreži Instagram, par je uživao tokom celog događaja, provodeći se uz muziku, ples i razmenjujući strastvene poljupce. Međutim, u jednom trenutku, voditeljka Pinkovog jutarnjeg programa je uzela mikrofon i otpevala nekoliko popularnih hitova. S obzirom na to da je atmosferu dovela do tačke usijanja, gosti su krenuli da je čašćavanju, a za samo deset minuta dobila je čak 1.000 evra bakšiša, i to dok je pevala pesmu folkerke Lepe Brene "Hajde da se volimo".

Podsećanja radi, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Stankovićem, biznismenom koji je od nje stariji 15 godina. Njihova veza, koju je u početku skrivala od javnosti, sada je potpuno javna. Par je nerazdvojan i oboje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi.

Osim što je u srećnoj vezi, Jovana se sprema za novo profesionalno poglavlje. Uskoro putuje u Ameriku, odakle će izveštavati o predsedničkim izborima. Tom prilikom pokazala je i svoj CV, u kojem je istakla da govori čak pet jezika.

Naša televizija imaće svoje ljude u Americi koji će pratiti izbore. Da kažem ekskluzivno, jedan od onih koji će pratiti izbore, koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju sam upravo ja - otkrila je Jeremićeva nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading