MILICA PAVLOVIĆ SE PRIKAZALA NA KONCERTU JK: Svi se ZALEDILI kad su je ugledali na bini (FOTO+VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša makedonsku publiku ostavila bez daha.

Pop diva Jelena Karleuša započela je svoju regionalnu muzičku turneju, a večeras, 19. oktobra, održaće koncert u Areni u Skoplju.

Ljubitelji njene muzike, iz svih delova Makedonije, okupili su se u glavnom gradu kako bi uživali u jedinstvenom nastupu jedne od najvećih zvezda Balkana.

Ona je svoj prvi koncert u okviru turneje "Alfa i Omega" otvorila hitom "Karli bič", a kasnije je otpevala duetsku numeru "Mašalah", dok se njena draga koleginica i prijateljica Milica Pavlović pojavila na videobimu.

Svi u publici su se zaledili kad se Milica prikazala na koncertu JK.

Inače, ekipa Republike je na licu mesta, a zbog velikog interesovanja i gužve ispred arene, koncert je krenuo s blagim zakašnjenjem, dok su fanovi nestrpljivo čekali da uđu i uživaju u pažljivo pripremljenom repertoaru.

Republika

Foto: Printscreen

Reke ljudi se slivale isped arene "Jane Sandanski"

Prema izveštajima s lica mesta, atmosfera je već od ranih večernjih sati bila ispunjena uzbuđenjem i energijom posetilaca.

Podsećanja radi, posle uspešnih promocija albuma Alfa i Omega, Karleuša se trijumfalno vratila na scenu, a turneja po gradovima širom Srbije proteklih nedelja pokazala se kao pun pogodak. Njen nastup u Skoplju samo je nastavak ove serije uspeha.

Turneja će se nastaviti u narednim danima, a sledeća stanica je Zeta u Crnoj Gori, nakon čega će pevačica održati koncerte i u drugim gradovima širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading