VODITELJKA JE GODINAMA U BRAKU SA OVIM MOĆNIKOM, ALI NJENOG SINA MALO KO ZNA: Ovo je naslednik Milice Nedić!

Autor:

Zabava

20.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako izgleda sin naše poznate voditeljke RTS-a!

VODITELJKA JE GODINAMA U BRAKU SA OVIM MOĆNIKOM, ALI NJENOG SINA MALO KO ZNA: Ovo je naslednik Milice Nedić!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Voditeljka i urednica Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, iako je javna ličnost, uspešno čuva privatni život daleko od očiju javnosti. Međutim, putem društvenih mreža, otkriva delić svog porodičnog života, u kojem posebno mesto zauzimaju njen sin Nikola i suprug Milan Nedić, dugogodišnji direktor Radio Beograda.


Milica je istakla da je mnogo toga naučila u svom poslu zahvaljujući suprugu Milanu, te da voli da čuje njegove pohvale, ali su joj draže kritike. Njihov skladan brak očigledno je izvor inspiracije za oboje, a javnosti je malo poznato da je Milan Nedić poznat i cenjen u novinarskim krugovima.

 

 


Milica Nedić je oduševljena svojim sinom Nikolom, ističući da svaki novi dan uči od njega. Nikola je perspektivan, obrazovan i ambiciozan student, a njihov odnos zasnovan je na uzajamnom poverenju i rešavanju problema. Njegova mladalačka snaga i mudrost čine ga važnim stubom podrške za svoju majku.

Porodična harmonija Milice Nedić zasniva se na zajedničkim aktivnostima poput šetnji, odlazaka u pozorište i vikend provedenih u porodičnoj kući u Grockoj. Ova idilična lokacija pruža im priliku da uživaju u prirodi, berbi voća i pogledu na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Ove trenutke porodica Nedić pamti kao dragocene trenutke druženja i opuštanja.

Milica Nedić uspešno balansira profesionalni i privatni život, uz podršku svoje porodice. Njen sin Nikola i suprug Milan očigledno su njen oslonac i izvor inspiracije, a zajednički trenuci provedeni u prirodi predstavljaju dragocenu oazu mira i snage za ovu poznatu voditeljku i urednicu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading