ANA BEKUTA ŠOKIRALA IZDANJEM! Pevačica se ovako pojavila na snimanju emisije, svi gledali samo u jedan detalj!

Autor:

Zabava

21.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vikenda provedenog uglavnom radno, članovi ekipe "Zvezda Granda" okupili su se u Grandovom studiju kako bi nastavili sa snimanjem novih emisija.

ANA BEKUTA ŠOKIRALA IZDANJEM! Pevačica se ovako pojavila na snimanju emisije, svi gledali samo u jedan detalj!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Današnje snimanje emisije "Zvezde Granda" bilo je posebno zanimljivo zbog izbora garderobe popularne pevačice Ane Bekute. Poznata po svom izuzetnom stilu, Ana je za ovu priliku odabrala kombinaciju u svetlim bojama koja je privukla pažnju prisutnih.

Zelenu bluzu uparila je sa plavo-zelenom dugačkom suknjom sa šlicem u koji su svi gledali, a celokupan izgled zaokružila je šeširom koji je postao njen zaštitni znak. Ovaj otmeni izbor garderobe definitivno je bio osveženje i dao poseban pečat današnjem snimanju.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ana Bekuta

 

Nakon vikenda provedenog uglavnom radno, članovi ekipe "Zvezda Granda" okupili su se u Grandovom studiju kako bi nastavili sa snimanjem novih emisija. Radna atmosfera bila je prisutna, a žiri je bio spreman da pruži konstruktivne savete i podršku mladim takmičarima.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Ana Bekuta

 

Inače, pevačica se povukla iz javnosti otkako je preminuo njen partner Milutin Mrkonjić Mrka. Bekuta od tada izbegava bilo kakvo davanje intervjua medijima, tako da kada se pojavi na nekom događaju, samo se uredno javi i to je sve. 

Ona je čak i preko društvenih mreža navela da ne želi da se pojavljuje po emisijama, niti da bilo šta na tem njega govori ili komentariše. 

- Dragi moji, do daljnjeg se neću pojavljivati u emisijama, niti gostovati u sličnim formatima. Takođe, neću davati bilo kakve intervjue i zamolila bih sve da moju želju poštuju. S poštovanjem, vaša Ana Bekuta - stajalo je između ostalog u objavi pevačice. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading