ZORANA POBESNELA ZBOG PITANJA O POTOMSTVU! Vlogerka se ovako raspravljala sa pratiocem, odmah objasnila kako stvari stoje!

Autor:

Zabava

21.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo je to pitanje - besno je odgovorila influenserka.

ZORANA POBESNELA ZBOG PITANJA O POTOMSTVU! Vlogerka se ovako raspravljala sa pratiocem, odmah objasnila kako stvari stoje!

Foto: printscreen/youtube.com/zorannah

Influenserka i vlogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objavila je raspravu koju je imala na društenim mrežama sa jednim od pratilaca.

Naime, kada se povela tema oko toga da li je Jovanovićki vreme da sada rađa decu, ona je reagovala burno, te je objasnila kako stoje stvari.

- Da li uskoro želiš decu - upitao ju je jedan pratilac.

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana Jovanović sa dečkom

 

- Kakvo je to pitanje - besno je odgovorila influenserka.

- Normalno pitanje - odgovorio je pratilac.

Foto: Instagram.com

Zorana Jovanović sa dečkom

 

- Ne tiče te se. To je najnepristojnije pitanje na svetu koje nekome možeš da postaviš. Šta ako neko ne može da ima decu ili je imao pobačaj? Nauči se manirima - napisala je Zorannah.

- To je normalno pitanje, a ti živiš javnim životom, tako da nauči kako da se nosiš sa pitanjima. I ja dobijam često to pitanje, a ne mogu da imam decu - usledio je odgovor.

- Pa zašto onda ti nekoga pitaš to. Jesam poznata ličnost, ali i dalje to pitanje nije u redu postavljati bilo kome - napisala je influenserka i čet objavila na svom profilu kao primer kakva pitanja ne treba nikada postavlajti ženama.

Zoranin dečko ima brak iza sebe

Podsetimo, Eloj živi u Americi i igra za tamošnji klub Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Zorana je čak dok je bila solo bila na aplikacijama za upoznavanje, te se tako sa sadašnjim partnerom i povezala, budući da joj se prvi javio i pokrenuo konverzaciju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading