TANJA SAVIĆ PECNULA CECU I VOJAŽA! Ovako komentarisala njihov duet, pa odmah pomenula i Karleušu!

Autor:

Zabava

21.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

TANJA SAVIĆ PECNULA CECU I VOJAŽA! Ovako komentarisala njihov duet, pa odmah pomenula i Karleušu!

Foto: ATA images, printskrin/TV Prva

Poznata pevačica Tanja Savić nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti svojim iskrenim i kontroverznim izjavama o duetskoj pesmi "Muškarčina" koju izvode Svetlana Ceca Ražnatović i Mihajlo Veruović Vojaž. Naime, Tanja je prokomentarisala izjavu slušaoca koji se požalio što pesmu "Muškarčina" nisu snimili ona, Korona i Rimski.

Foto: Amig show

Tanja Savić

- Jesam čula njihovu pesmu. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša - ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - šokirala je Tanja u intervjuu za Radio S3.

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Vojaž, Ceca i Jelena Karleuša

 

Tanja je potom priznala i u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda", te je  prokomentarisala i da niko od pevača koji su se takmičili sa njom nije želeo da prisustvuje njenom koncertu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

 

Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja za Grand, a potom priznala razlog:

Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading