POVREĐEN SIN DRAGANE MIRKOVIĆ, HITNO ISPLANIRAN ODLAZAK IZ DRŽAVE! Marko Bijelić prekinuo tišinu, ne može da se izbori sa ovim!

Autor:

Zabava

22.10.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić je vidno razočaran i povređen, što je podelio putem Instagrama.

POVREĐEN SIN DRAGANE MIRKOVIĆ, HITNO ISPLANIRAN ODLAZAK IZ DRŽAVE! Marko Bijelić prekinuo tišinu, ne može da se izbori sa ovim!

Foto: Instagram.com

Marko i Toni

Nakon objave razvoda poznate pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, pažnja javnosti se sve više usmerava ka njihovoj deci, Manueli i Marku. Deca su već neko vreme samostalno živela, ali su se nedavno vratila u porodični dvorac nakon Tonijevog odlaska. Osim toga, Marko je nedavno izneo svoje mišljenje o životu u Beču i mogućem preseljenju u Srbiju putem Instagrama.

Marko je putem društvene mreže Instagram podelio svoje razmišljanje o životu u Beču i izrazio mogućnost preseljenja u Srbiju. Izjavio je da bi razmatrao povratak u Srbiju ukoliko situacija u Austriji nastavi da se pogoršava, istakavši nedostatak pravih vrednosti i poverenja u Boga u toj državi. Osim toga, istakao je probleme u vezi sa poimanjem muškosti i uticajem društvenih mreža na mlade ljude.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Bijelić

 

– Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro. Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "OnlyFans“ modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac – napisao je Bijelić, vidno razočaran i povređen.

Iako je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića izazvao veliku pažnju javnosti, njihova deca Manuela i Marko postaju sve više interesantna tema za medije i javnost. Njihove reakcije i izjave na društvenim mrežama dodatno podstiču spekulacije i interesovanje za njihovu budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading