POSLE RAZVODA OBELODANILA ISTINU: Ovim je Nikola Jovanović OČARAO Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.10.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica za Republiku govorila o zgodnom košarkašu!

 

 

Muzička zvezda Jelena Karleuša je u subotu veče održala spektakularni koncert u areni u Skoplju, nakon kog je dala intervju za Republiku. Dotakli smo se mnogih tema, a pevačica je progovorila i o spajanju sa zgodnim košarkašem Nikolom Jovanovićem

- Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep, prelep momak, divan momak. Dobri smo prijatelji, to je to što ću sada reći. Što ne pitate Nikolu? Nađite Nikolu, pa ga pitajte - rekla je kroz smeh Jelena, ali nije želela da otkriva da li je on bio u kući s njom kad je Duška Tošića prijavila za nasilje:

- Na tu temu ne bih, ispričana je tema, ne želim ni na koji način da uvlačim Duška, a ni Nikolu, ni moju porodicu u tu priču. To su onako ružne i teške teme, prošlo je... Toliko imamo divnih tema... Naravno, ima i loših, ali neka ostanu u prošlosti. Hajde da se nadamo da više neće biti ni nasilja, ni policije, ratova, bola, tuge. Da život ne bude problem - ispričala je Karleuša.

Nikola redovno na Instagramu objavljuje fotografije sa svojih utakmica, a pevačica skoro sve lajkuje.

Inače, pop diva nam je pre toga otkrila i ko joj je poslao čestitke nakon koncerta.  Uzela je telefon i krenula da lista, a nekoliko imena nije želela da otkrije.

- Ah... Pa, poslali su mi oni koji je trebalo. Sad ću reći. Za ovog vam neću reći, ne, ne, evo moja tetka, moja deca, moji producenti, prijatelji... Ni za ovo neću reći... Eto, tata: "Bravo, sine" - ispričala je Karleuša, a mi smo je odmah upitali da li je na toj listi možda i novi partner:

- Da li je na ovoj listi? Pa... Ja sam rekla ovako i mislim da je to najpametnije za sada, priča o bilo kakvom partneru... Hajde da kažem da žena kao ja treba da priča o partneru kad on bude bio pored mene, ovako u kadru, u životu, da bude neko ko će stajati pored mene i ispred mene. Do tada, sve dok je u nekom skrivanju, mislim da ne treba da se pominje.

Republika

Foto: Republika

Karleuša nakon koncerta u Skoplju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading