VELJKO NAPUSTIO BOLNICU, Verica se HITNO oglasila! Evo u kakvom je stanju suprug naše kreatorke!

Autor:

Zabava

22.10.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuzmančević je zbog srčanih problema bio u bolnici!

VELJKO NAPUSTIO BOLNICU, Verica se HITNO oglasila! Evo u kakvom je stanju suprug naše kreatorke!

Foto: ATA Images

Kompozitor Veljko Kuzmančević, suprug modne kreatorke Verice Rakovičević, juče je objavio snimak na društvenim mrežama, te otkrio da se nalazi u bolnici i da je priključen na aparate. Iako nije detaljno naveo razlog zbog kojeg se obratio lekarima, javnost je pretpostavila da su u pitanju srčani problemi. Na to su ukazivale i reči koje je napisao u objavi na Instagramu.

- Umetnički posao je baš super, ti uživaš, stvaraš i sviraš... Šta je tu stresno? I onda kad preforsiraš ideš na Institut Dedinje na ispitivanje. Kad muziku pišeš srcem - poručio je Veljko Kuzmančević putem objave na Instagramu.

Domaću javnost je šokirala ova vest, a Verica se nakon toga oglasila. 

- Sve je u redu. Premoren je bio, zato je otišao kod doktora. Stavili su mu holter za srce, sad ga nosi, ali nije više u bolnici - rekla je modna kreatorka Verica Rakočević za Informer.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Verica i Veljko

Pre samo nekoliko dana Veljko Kuzmančević je zajedno sa suprugom prisustvovao modnoj reviji Boška Jakovljevića i dobro se osećao. Ipak, nedugo zatim osetio je simptome zbog kojih je odlučio da potraži lekarsku pomoć.

Kuzmančevićeva objava izazvala je lavinu reakcija među pratiocima, koji su iskazali svoju podršku i brigu za umetnika. Mnogi su uputili reči podrške i ohrabrenja, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading