LUNI ĐOGANI SE IZNENADA POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE! Procurila fotografija, neophodna joj je pomoć!

Autor:

Zabava

22.10.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka objasnila šta joj se dogodilo.

LUNI ĐOGANI SE IZNENADA POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE! Procurila fotografija, neophodna joj je pomoć!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna blogerka i bivša rijaliti-učesnica Luna Đogani nedavno je podelila s pratiocima na društvenim mrežama da se suočila s problemom ukočenosti u levom delu leđa, kod rebra, te je zatražila savete kako da reši ovaj problem i ublaži bolove.

Ovo nije prvi put da Luna otvoreno deli svoje zdravstvene tegobe s pratiocima, što pokazuje koliko je iskrena i transparentna u odnosu s publikom.

- Ukočila sam se u levom delu leđa, kod rebra, imate li savete šta pomaže - postavila je pitanje Luna na Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Luna Đogani

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković su se venčali nakon učešća u rijalitiju "Zadruga" i uživaju u skladnom braku, u kom su dobili dve predivne ćerke. Njihova porodična sreća je kompletna s Laninim polaskom u vrtić, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak ove popularne porodice. 

Inače, par na svom Jutjub kanalu redovno objavljuje sve što se dešava u njihovom domu, pa tako od izlaska iz rijalitija imaju brdo fanova koji redovno prate svaki korak i u komentarima im traže da se snimaju što više. 

Republika

Foto: Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Luna je sa fanovima podelila prelepu fotografiju ćerkica, otkrivši da je mlađa devojčica krenula put vrtića, gde je čekaju razni izazovi sa vršnjacima. Ponosna mama nije krila oduševljenje, te je ispod fotografije napisala:

- Dragi moji, Lana je zvanično danas krenula na privikavanje u naš vrtić. Mia je bila presrećna što će seka od sad ići ujutru s njom u vrtić, a Lana što neće više plakati za Miom kad ode - stoji u objavi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading