KARLEUŠINA POTRESNA ISPOVEST O TOŠETU! Ovo ga spaja sa pokojnom Divnom: Predosećao je da nije bio za OVU PLANETU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva otvorila dušu za Republiku!

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je u subotu veče spektakularni koncert u Areni u Skoplju, prvi u okviru turneje "Alfa i Omega". Ekipa portala Republika pratila je koncert iz minuta u minut, a Jelena je nakon koncerta otkrila zbog čega neće imati specijalne goste na svojoj turneiji.

- Pa, moram da kažem, znam da je bila neka predgrupa makedonska, to je bila stvar organizatora šta će staviti pre mene, dok publika ulazi. Meni gosti u tom smislu ne trebaju. Ja na svom koncertu pevam isključivo svoje pesme, mogu da imam tri, četiri sata svojih najvećih hitova. Pevanje tuđih pesama na koncertu, to smatram da ne treba da se radi, zato što koncerti treba da se prave samo onda kad pevaš svoje pesme. Na šta bi ličilo da pola koncerta pevam tuđe pesme? Onda je to tezga, kafana... To je potpuni bulšit (sr*nje). Ne trebaju mi gosti da popunjavaju koncert, da bi duže trajao. Ne pevam tuđe pesme, to rade samo oni koji nemaju ni karijeru, ni hitove - rekla je Karleuša, pa se posebno zahvalila Bokiju 13:

- Bojan (Boki 13) je pomogao u organizaciji. Kad smo došli sa šleperima, makedonski organizator, koji je bio super, je bio malo zatečen. Ne znam ko je ovde bio od srpskih pevača, pa im nasred koncerta nestane struja, to je ta produkcija, štap i kanap. Onda kad smo došli mi kao neki vanzemaljci, malo se bio uplašio, onda je Bojan priskočio da tehnički pomogne, da se dovede još ljudi, koji će da grade binu. Smatram da Skoplje i Makedonija nisu navikli na ovakav koncert, ali su zaslužili, da vide da nije sve uz pomoć štapa i kanapa, znojave pevačice u nekakvim jeftinim haljinicama. Makedonija zaslužuje! Oni su, kao i Bosanci, Srbi, jako muzikalni narode, vole muziku i prepoznaju muziku. Ne možeš ih prevariti tako jeftino.

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša nakon koncerta u Skoplju

PRISETILA SE POKOJNOG TOŠETA PROESKOG

16. oktobra navršilo se 17 godina od tragične pogibije makedonskog slavuja Tošeta Proeskog, koji je život izgubio aobraćajnoj nesreći na auto-putu u Hrvatskoj.

- Kad se kaže Makedonija, Toše je bio tako poseban i magičan, odmah se pomisli na njega. I kad se kaže Toše, pomisli se na Makedoniju. On je bio izuzetan predstavnik ove nacije i ovih ljudi, čini mi se da je tek kad je poginuo, shvaćena njegova veličina, vrednost, talenat, lepota. On je zauvek neprežaljen, nikad ga neće prežaliti,  to je najveći udarac koji su doživeli. Stvarno je bio njihova najsvetlija tačka. Obožavali su ga. Tošeta sam odlično poznavala, još dok je bio jako mlad, tad sam i ja. Toliko je bilo mlad, da nije položio za vozačku, ja sam tek položila. Vozila sam ga do studija i nazad mesecima. Snimao je prvi ili drugi album. Ja sam snimala album "Samo za tvoje oči", "Moj dragi", te pesme... - rekla je Jelena, pa nastavila:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Toše Proeski je poginuo 16. oktobra 2007. godine

- Eto, pamtiću ga kao prelepog mladog momka, koji je neprestano pevao. Kao da je, glupo reći predosećao, ali toliko je pevao i emitovao neku neverovatnu sreću i energiju, kao da je bilo, glupo je da kažem suđeno, ali to nije bilo za ovu planetu... Bio je poseban i čudan. Nije pripadao... Davno je to bilo, žao mi je što ga niste upoznali, znali biste o čemu pričam. Žao mi je što ga mnogi mladi nisu upoznali... Ono što mogu da kažem je da je ostavio trag tako mlad. Inače rođen je isti dan kad i moja majka Divna, to je 25. januar. To su te Vodolije. Imao je jako posebnu ulogu u mom životu, a to i jeste poenta ovog života. Mi svi odlazimo, neko pre, neko kasnije. Jednog dana niko iz ove prostorije neće biti ovde gde smo sada. Zapravo, treba da radimo sve da ostavimo trag. A kakav je to trag, ako nije najlepši mogući... Ja se nadam da će ljudi koji mene vole i koji će živeti posle mene, da će imati da kažu bar jedan odsto lepog kao što ja imam o Tošetu - poručila je Karleuša.

Karleuša nam se na samom kraju razgovora zahvalila i pozvala na njene naredne koncerte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading