VIKI MILJKOVIĆ ZBOG DEKOLTEA NAPRAVILA POMETNJU! Slikala se u ovom izdanju, mnogi misle da joj ovo ne priliči!

Autor:

Zabava

22.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je pokazala čime raspolaže!

VIKI MILJKOVIĆ ZBOG DEKOLTEA NAPRAVILA POMETNJU! Slikala se u ovom izdanju, mnogi misle da joj ovo ne priliči!

Foto: Goran Doljančević

Na današnjem snimanju "Zvezda Granda", popularna pevačica Viki Miljković je još jednom pokazala da pomno prati modne trendove, pa se obukla tako da je svima stajling zapao za oko. Ovog puta, Viki je izabrala da nosi skupoceni sako marke Lui Viton vredan preko 2.000 evra, kombinovan sa kratkim topom koji je istakao njene atribute.

U nedavnom razgovoru za Grand, Viki se osvrnula na svoje nedavno objavljene izazovne fotografije u kupaćem kostimu, ističući da je odlučila da ih podeli nakon dužeg vremena.

Foto: Instagram printsceen

Viki Miljković

 

Pevačica je takođe otkrila da je smršala, te da je želela da pokaže rezultate svog truda. Pored toga, Viki je istakla da se pridržava posebnog režima ishrane, koji je deo porodičnog napora za zdraviji način života.

Ovim izjavama, Viki je još jednom privukla pažnju javnosti na svoj životni stil i posvećenost zdravlju.

Foto: Instagram printsceen

Viki Miljković

 

Pored toga, Viki je pozvala svoje fanove da prate najnovije vesti i dešavanja sa snimanja "Zvezda Granda" na njenom portalu i društvenim mrežama. Pevačica je istakla značaj društvenih mreža za praćenje njenih aktivnosti i najnovijih događaja.

Viki Miljković, poznata po svom besprekornom stilu i otvorenosti o životnim izazovima, nastavlja da intrigira javnost svojim luksuznim stajlinzima i iskrenim pristupom temama kao što su zdravlje i ishrana. Njen doprinos muzičkoj industriji i modnom svetu ostaje neosporno značajan, te se s nestrpljenjem očekuju njeni budući projekti i izjave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading