JOVANA JEREMIĆ OBRISALA POD TANJOM SAVIĆ: Voditeljka uzvratila BRUTALAN UDARAC pevačici "NEOBRAZOVANA I NEŠKOLOVANA PEVAČICA"

Autor:

Zabava

22.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uzvraća udarac Tanji Savić!

JOVANA JEREMIĆ OBRISALA POD TANJOM SAVIĆ: Voditeljka uzvratila BRUTALAN UDARAC pevačici "NEOBRAZOVANA I NEŠKOLOVANA PEVAČICA"

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tanja Savić gostujući u Amidžiju potkačila je žestoko voditeljku najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji "Jutra s Dušom", Jovanu Jeremić. Jovana se oglasila za domaće medije, te prokomentarisala Tanjine reči. 

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Jovana Jeremić odgovorila Tanji Savić

- Pod broj jedan, ovoga puta ću se samo oglasiti da Tanji Savić potpomognem da rasproda Arenu koju nije prodala ni pola, s obzirom da će biti poluprazna na koncertu, pa ću učiniti jedno dobro delo da prokomentarišem i odgovorim na njene nebuloze koje uvek izjavljuje u medijima ne bi li prodala koju kartu više i rasprodala Arenu, pošto će to biti njen najveći kiks u životu. U prilog ovome što sam rekla je sledeće, pošto je Tanja rekla da je u emisiji bilo šunda, jedini šund je bila ona, s obzirom da su svi ostali gosti bili fakultetski obrazovani ljudi koji su završili ozbiljne škole i fakultete. Podsećam, u toj emisiji su bili Dr Nestorović, Ivica Dačić i ja, svi zajedno imamo prosek 30, kada se sabere, s obzirom da smo svi bili najbolji studenti tih godina. Dr Nestorović je završio medicinu, Ivica Dačić je zaršio "Fakultet političkih nauka" i ja "Pravni fakultet univezitet u Beogradu". Nikada nećemo kao društvo napredovati, ukoliko dozvolimo da nam jedna neškolovana i neobrazovana Tanja Savić, da ne kažem neke druge epitete koji se odnose na njen stepen inteligencije, komentariše ljude koji su dokazani, pokazani i fakultetski obrazovani ljudi...Elem, da se vratimo na Tanju, ona je bila jedini šund, jedini promašaj Amidžija je bio što je pozvao nju koja mu jeste sedela kao saksija, nismo mi krivi što je glupa, nego je ona kriva što je glupa i nije svesna da mora da sedne da nauči i da se obrazuje, umesto što olajava, ogovara i pljuje bolje od sebe, koji mogu da joj budu profesori, ne samo u znanju i obrazovanju, već i u životnoj školi s obzirom na to da se Tanja nije pokazala kao neko ko zna šta ta treba da radi sa svojim životom. U prilog tome bih stavila njen privatni život i odnos sa njenim prvim suprugom, koji je i više nego kriminalan - rekla je Jovana i nastavila:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Jedina ponavljanja koja je Tanja Savić dobila u toj emisiji je ponavljanje njene gluposti u istoj i ponavljanje njene osobenosti, koja nema nijednu harizmu, nikakvu izjavu, nikakvu mimiku...Ona je došla u potpuno jednom podbulom i psihički neobjašnjivom stanju, ne bih zalazila u razloge njenog psihičkog rastrojstva. Ona nije znala da progovori jednu reč i nismo mi paralisali nju, nego je njoj jezik bio paralisan. Da li je ona imala neki problem koji je muči ili je imala neke hemijske reakcije u organizmu različite vrste, ali o tome ne bih nagađala jer bi to bilo nekorektno s moje strane, jer nemam dokaze da o tome govorim kada je ona u pitanju...Ona je ipak poznata kao kraljica gluposti, ja sam poznata kao kraljica šera - rekla je voditeljka i dodala:

- A što se tiče rudara, što je babi milo, to joj se i snilo. Žena nije razumela kontekst mog oglašavanja, ja sam branila rudare, a napadala sam tadašnju PR preduzeća koja nije našla za shodno da mi pošalje nekoga da mi ispriča o nesreći rudara koju su imali i kada su poginuli u rupi koju su iskopavali. Prema tome, nije čak ni razumela gradivo o kom se govorilo, ali vrlo to želi da komentariše u javnosti, što i dalje govori o stepenu njene gluposti i neobrazovanosti, jer je Dositej Obradović uvek govorio: "Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce" - zaključila je Jovana Jeremić za Pink.rs.

Foto: ATA Images

Tanja Savić i Jovana Jeremić svađa

 

Kako je naša pevačica Tanja Savić u Amidžiju istakla, emisiju koju je napustila pre nešto više od četiri godine, emisiju "Amidži šou", napustila je jer je u toj emisiji, kako je rekla, bio šund, odnoseći se na Jovanu Jeremić, kraljicu šera i voditeljku najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji i regionu, "Jutra s dušom".

- Iz tog razloga što je u toj emisiji bio šund. Nebitno je, zna se zbog koga sam napustila emisiju. Smatram da je tada to bilo ispravno. Ti si mene tu noć malo zapostavio. Nisi ti bio kriv. Neko je tu osobu pozvao emisiju kad sam ja bila, nemam animozitet, samo mi se jednostavno ta neka stalna ponavljanja nisu dopala. Ja sam u toj emisiji bila kao saksija. Ja ništa nisam pričala tada. Nebitno je, ja sam tada imala četiri nastupa zaredom, nisam spavala, kad je ona spomenula neke rudare koji neće da rade za nju to je bila kap koja je prelila čašu - rekla je Tanja u Amidžiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading