ALEKSANDRU MLADENOVIĆ VREBA MISTERIOZNI MUŠKARAC: Sve javno objavila, ni traga ni glasa od njenog dečka (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je i ranije imala ovakve situacije.

ALEKSANDRU MLADENOVIĆ VREBA MISTERIOZNI MUŠKARAC: Sve javno objavila, ni traga ni glasa od njenog dečka (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović dobila je 1001 ružu od misterioznog muškarca, kome se odmah zahvalila putem objave na svom Instagramu.

Naime, ona se istovremeno pohvalila pratiocima na ovoj društvenoj mreži, koji su je obasipali komentarima u kojima su izražavili svoje divljenje i oduševljenje, ali i blago razočaranje time što ovaj veliki gospodin nije imao hrabrosti i da se predstavi pevačici.

 

 

Iznenađenjima nikad kraja, pa čak i kada ne znaš od koga su. Hvala misteriznom muškarcu - napisala je Aleksandra uz objavu, a prve su je podržale koleginice Milica Todorović i Katarina Živković. 

U ogromnom buketu prelepih crvenih ruža stajala je i posveta u kojoj je pisalo:

- Samo želim da se smeješ - i u potpisu slovo N.

Usledili su brojni komentari njenih obožavalaca.

- "Predivno, uvek budi srećna i nasmejana", "Ti se samo smej, lepo čovek piše", "Alal mu vera, samo trebalo je da ima smelosti i da se predstavi" - samo su neki od njih.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Mladenović je nedavno i raskidala i mirila se sa dečkom Darkom

Inače, Mladenovićka je i ranije dobijala cveće od nepoznatih osoba, ali s povodom, na Dan zaljubljenih kada se takođe javno pohvalila i zahvalila anonimnom pošiljaocu.

Podsetimo, Aleksandra je po pitanju svog ljubavnog života postala tajanstvena, pa je i njen ljubavni status neodređen.

Naime, nakon što se našla se u žiži interesovanja kada je prijavila tadašnjeg momka policiji, zbog agonije kroz koju je prošla sa njim, rešila je da neko vreme bude sama, te da svoju intimu ne servira na tacni.

Međutim, ubrzo je započela novu vezu sa dečkom Darkom, da bi nedavno objavila da je stavila tačku na njihovu vezu. Ipak u međuvremenu je očito došlo do pomirenja, jer je Aleksandra, koja je prethodno obrisala sa Instagrama sve njihove zajedničke fotografije, skoro objavila novu sliku u znak pomirenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading