SERGEJA SUPRUGA ŠUTIRALA PRED KOMŠIJAMA?! Isplivali šok-detalji odnosa glumca i njegove partnerke Isidore! Ovo je hteo po SVAKU CENU DA SAKRIJE!

Autor:

Zabava

25.10.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su mediji saznali, ona je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja.

SERGEJA SUPRUGA ŠUTIRALA PRED KOMŠIJAMA?! Isplivali šok-detalji odnosa glumca i njegove partnerke Isidore! Ovo je hteo po SVAKU CENU DA SAKRIJE!

Foto: Tanjug Filip Krainčanić/printskrin instagram

Glumac Sergej Trifunović ponovo je postao glavna tema medijskih naslova nakon što je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Sergej je odlučio da kompletan slučaj okrene na šalu, pa je podelio i fotografiju Harisa Džinovića, koji "izgovara" da je sve inscenirano da bi se skrenula pažnja s njegovog slučaja.

U međuvremenu, do medija su došli detalji o tome da se Trifunović pre nego što je ova situacija eskalirala žestoko jednom prilikom posvađao sa suprugom ispred zgrade, te su komšije u mraku videle da ga je ona šutnula.

Foto: Aleksandar Nalbjantan/printskrin instagram

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

- To je bilo pre nekoliko nedelja. Od sitne svađe došlo je do gurkanja i koškanja, pa ga je ona u jednom trenutku udarila nogom. Ko zna šta joj je tada bilo u glavi i oko čega su se sporečkali, ali činjenica je da joj, naravno, kao muškarac nije vratio, već se okrenuo i nastavio da ide ka zgradi i stanu. Posle se i unutra čula buka, jasno je da su se svađali, a kako se rešilo, to niko ne zna - kaže upućen izvor za medije. 

Foto: Tanjug/AP, Instagram

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović

 

Podsetimo, Situacija Isidore Mijanović postala je predmet medijske pažnje, nakon što ju je suprug Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici. Kako su mediji saznali, ona je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja. Ovaj incidenta šokirao je javnost s obzirom na to da su svakodnevno potencirali vezu i ljubav na društvenim mrežama i niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava u njihovom odnosu.

Prema rečima komšija, par se veoma često svađao.   

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading