NAŠ PEVAČ UMEŠAN U INCIDENT SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NJEGOVE SUPRUGE: Skandalozno oglašavanje glumca RAZBESNELO javnost!

Autor:

Zabava

25.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović se oglasio putem Instagrama, pa zaprepastio novim detaljima o skandalu sa suprugom Isidorom.

NAŠ PEVAČ UMEŠAN U INCIDENT SERGEJA TRIFUNOVIĆA I NJEGOVE SUPRUGE: Skandalozno oglašavanje glumca  RAZBESNELO javnost!

Foto: Aleksandar Nalbantjan/printskrin instagram

Glumac Sergej Trifunović ponovo je postao glavna tema medijskih naslova nakon što je prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Ovog puta glumac se oglasio na društvenim mrežama, koristeći svoj prepoznatljivi stil. Naime, Trifunović je podelio foto-montažu na kojoj se vidi Isidorin lik kako mu lupa šamar, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima. Međutim, to nije bilo sve. Sergej je odlučio da kompletan slučaj okrene na šalu, pa je podelio i fotografiju Harisa Džinovića, koji "izgovara" da je sve inscenirano da bi se skrenula pažnja s njegovog slučaja:

- Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje s mog slučaja - glasio je šaljiv komentar, koji se dopao Sergeju, pa je odlučio da podeli putem svog Instagrama.

 

 

Iako je situacija veoma ozbiljna, Sergej se našalio na sopstveni račun, ali je isključio opciju komentarisanja njegovih objava, pa se pretpostavlja da komentari nisu bili pozitivni, zbog čega je glumac odlučio da onemogući komentarisanje njegovih objava. Takođe, Trifunović i dalje nije uklonio fotografijes sa suprugom, te mnogi sumnjaju da će doći do pomirenja čim se smire strasti.

Sergej Trifunović i dalje ostaje u centru pažnje javnosti, a njegova reakcija na društvenim mrežama dodatno je podgrejala interesovanje za ovaj slučaj. Čeka se dalji razvoj događaja i očekuje se da će javnost uskoro saznati više informacija o ovoj turbulentnoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading