EVO ŠTA JE SERGEJEVA ŽENA REKLA U POLICIJI! Najnovija saznanja ŠOKIRALA JAVNOST, Isidora glumca OPTUŽILA ZA OVO!

Autor:

Zabava

24.10.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidorina situacija je kompleksna i kontroverzna, sa dubokim emotivnim i pravnim implikacijama. Kako će se dalje odvijati njen život, ostaje da se vidi u danima koji dolaze.

EVO ŠTA JE SERGEJEVA ŽENA REKLA U POLICIJI! Najnovija saznanja ŠOKIRALA JAVNOST, Isidora glumca OPTUŽILA ZA OVO!

Foto: TANJUG AP

Situacija Isidore Mijanović je postala predmet medijske pažnje nakon što ju je suprug Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici. Kako su mediji saznali, ona je tokom boravka u SUP-u Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja.

Foto: Aleksandar Nalbantjan/printskrin instagram

Isidora i Sergej

Nezakonit boravak

Isidorina nezakonita dozvola boravka u Srbiji dovela ju je do novčane kazne i obaveze napuštanja zemlje. U nezvaničnom razgovoru sa policijom, priznala je svoju grešku i izrazila svest o nesmotrenosti u vezi sa istekom dozvole.

Problemi u braku

Izvor je otkrio da su problemi između Isidore i Sergeja kulminirali njegovim zahtevom da počne da radi, budući da je bila nezaposlena. Isidoru je to pogodilo, optužujući Sergeja za njen nedavni otkaz na televiziji i za niz problema koje je doživela od njihove veze.

Svađa i kulminacija

Svađa između njih dvoje kulminirala je Sergejevim odlaskom na promociju MC Sajsi, nakon čega se nije javljao ni odgovarao na poruke. Ovaj događaj je bio okidač za dalji razvoj situacije.

- Isidora je došla u policiju vidno uznemirena zbog cele ove situacije. U nezvaničnom razgovoru sa policajcima, više puta je ponovila da će se sama vratiti u Hrvatsku i da više i nema razloga da dolazi u Srbiju jer će se razvesti od Sergeja koji ju je i prijavio za porodično nasilje. Rekla je i da su već neko vreme imali probleme i da je sve kulminiralo njegovim nepoštovanjem prema njoj. Što se tiče njenog nezakonitog boravka u Srbiji, istakla je da je svesna da je pogrešila i da je bila nesmotrena i da je zbog svih ovih problema zaboravila da proveri kad joj ističe dozvola boravka, ali i da joj se ovo desilo prvi put i da je do sad uvek vodila računa o tome - ispričao je  izvor za domaće medije.

Navodno je Sergej poslednjih nekoliko dana stalno prebacivao da mora da počne da radi, jer je već neko vreme bila nezaposlena, te više ne želi da bude u braku sa lenčugom.

- Isidoru je ovo jako pogodilo, pa je Sergeja optužila da je on kriv što je dobila otkaz na televiziji gde je radila do skoro. Rekla mu je i da joj je sve u životu krenulo nizbrdo od kad je u vezi sa njim i da zbog njega ima samo probleme. Za nju je on glavni krivac što je kasnila na posao i nije se pojavljivala na snimanjima emisije gde je bila angažovana kao voditeljka i da je zbog njegovih problema i putovanja i sama zapostavila svoj posao i obaveze. Tog dana su se svađali od ranog jutra, a sve je kulminiralo kad je otišao na promociju MC Sajsi i nije joj se javljao na telefon niti odgovarao na poruke. Kad je došao kući, desilo se šta se desilo - zaključio je sagovornik za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading