"VRIŠTALA JE, BACALA STVARI I GLASNO GA PSOVALA"! Komšije razvezale jezik o svađi Sergeja i Isidore - OTKRIVENI SVI DETALJI!

Autor:

Zabava

24.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi iz zgrade otkrili unutrašnjost turbulentne veze srpskog glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge!

"VRIŠTALA JE, BACALA STVARI I GLASNO GA PSOVALA"! Komšije razvezale jezik o svađi Sergeja i Isidore - OTKRIVENI SVI DETALJI!

Foto: ATA Images, Republika

Život srpskog glumca Sergeja Trifunovića nedavno je imao još jedan dramatičan preokret, poput zapleta u sapunici. Nakon žučne rasprave sa suprugom sa kojom se nedavno oženio, Sergej Trifunović trenutno se krije u svom stanu, dok se Isidora Mijanović suočava sa problemima imigracije i visokom novčanom kaznom.

Porodični sukob

U utorak je Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje u porodici. Međutim, nakon policijske istrage, zaključeno je da nije bilo krivičnog dela. Prema pisanju domaćih medija, Sergej se zaključao u svoj stan nakon incidenta, a njegov automobil je ostao parkiran u garaži. Zanimljivo je da su komšije rekle da su videle Sergejevog psa, Mileta, ispred zgrade, što je izazvalo spekulacije o neobičnim okolnostima.

Insajderi iz komšiluka

Komšije para podelile su svoje zapažanja sa medijima, bacajući svetlo na burne događaje. Jedna komšinica opisala je odnos para kao "iracionalan" i izrazila iznenađenje što se sličan incident nije dogodio ranije. Druga komšinica otkrila je da je situacija eskalirala do tačke kada je policija morala da interveniše. Takođe, pomenuto je i da je Sergej već godinama pravio probleme u komšiluku, sa posebom zabrinutošću zbog njegovog agresivnog psa.

- Jutros sam njegovog psa Mileta video ispred zgrade i odveo ga gore do njegovih vrata. Nisam čuo nikakvu buku, samo mi je bilo čudno što je Mile sam vani - izjavio je jedan od suseda za Blic.

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga... Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovamo nije vraćala - izjavila je jedna komšinica.

Drugi komšija je za domaće medije dodao je da s glumcem već "godinama imaju probleme".

- Otkad je nju doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se bojimo njegovog psa, stalno laje i napada pse komšijama, žalili smo se. Niko vam ovde o njemu neće reći lepu reč - kazao je za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading