EVO U KAKVOM JE STANJU SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac RAŠČUPAN, krije izbezumljeno LICE nakon što je prijavio suprugu Isidoru za NASILJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vidno nervoznom stanju, Sergej se s psom u kabrioletu vratio u svoj stan!

EVO U KAKVOM JE STANJU SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Glumac RAŠČUPAN, krije izbezumljeno LICE nakon što je prijavio suprugu Isidoru za NASILJE! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Glumac Sergej Trifunović preksinoć je prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji zbog nasilja u porodici. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima i ona danas mora da napusti našu zemlju i plati kaznu od 50.000 dinara.

Ekipa portala Republika nalazi se trenutno na Voždovcu, gde je par donedavno živeo u Trifunovićevom stanu, gde smo danas zatekli glumca kako sa svojim psom, vučjakom Miletom, odlazi svojim kabrioletom u nepoznatom pravcu. Glumac se sada, nešto kasnije, vratio u svoju ulicu, a zatim parkirao automobil u garažu, gde smo uspeli da ga uslikamo.

Kako smo mogli da vidimo, glumac i dalje deluje poprilično unezvereno, raščupane je kose i neuredne brade, a lice je sakrio iza naoačara za sunca, iako sunca nigde nije bilo.

Republika

Foto: Republika.rs

Sergej Trifunović nakon što je prijavio suprugu za nasilje

Podsećanja radi, Sergej Trifunović prijavio je sinoć suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata.

Iako tužilaštvo nije našlo elemente krivičnog dela u njenom slučaju, Isidora, koja je inače državljanka Hrvatske, suočila se sa problemom ilegalnog boravka u Srbiji. Tokom intervencije je utvrđeno da Isidora nema pravno regulisan boravak, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Nakon što je privedena i smeštena u imigracioni centar, Isidori je dat rok od 24 sata da napusti Srbiju, ali će kao deo kazne, morati i da plati novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka.

Republika

Foto: ATA Images, Republika

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović živeli su zajedno na Voždovcu

Nakon što je Sergej danas napustio zgradu, Isidora je iskoristila tu priliku i vratila se u zajednički stan kako bi uzela svoje stvari. Inače, par se venčao u maju ove godine, a par je nedavno sklopio i građanski brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading