SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA SE VRATILA U NJEGOV STAN! Šok-preokret nakon INCIDENTA, Isidora se ne zaustavlja!

Autor:

Zabava

24.10.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidora Mijanović snimljena ispred zgrade.

SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA SE VRATILA U NJEGOV STAN! Šok-preokret nakon INCIDENTA, Isidora se ne zaustavlja!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Situacija oko glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore Mijanović i dalje je pod budnim okom javnosti, a poslednji događaji dodatno su rasplamsali interesovanje za njihovu privatnost.

Nakon što je glumac prijavio suprugu policiji javnost je s nestrpljenjem iščekivala da vidi kako će se situacija dalje odvijati. Ekipa Blica zatekla je Isidoru kako ulazi u zgradu u kojoj živi, dok je Sergej prethodno automobilom brzo napustio istu lokaciju zajedno sa svojim vernim psom Miletom.

 

Odgovori komšija na ove događaje nisu izostali. Jedna komšinica izjavila je da je par delovao skladno i da su ih često viđali zajedno, dok je drugi komšija primetio Sergeja kako tumara po terasi u kasnim noćnim satima. Njegova komšinica izrazila je saosećanje prema glumcu, ističući da ishitrena reakcija može izazvati nepopravljive posledice.

Podsetimo, on je preksinoć prijavio suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima i ona danas mora da napusti našu zemlju i plati kaznu od 50.000 dinara.

Ekipa našeg portala usnimila ga je čim je izašao iz zgrade sa svojim psom. Sergej je ušao u auto i samo projurio pored novinarskih ekipa i zaputio se u nepoznatom pravcu, a sada je usnimljena njegova supruga Isidora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading