SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ STANA IZNEO PUN DŽAK! Evo šta se dešava ispred glumčeve ZGRADE - od Isidore ni traga, ni glasa! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika zatekla je Trifunovića ispred njegovog stana na Voždovcu!

SERGEJ TRIFUNOVIĆ IZ STANA IZNEO PUN DŽAK! Evo šta se dešava ispred glumčeve ZGRADE - od Isidore ni traga, ni glasa! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Sergej Trifunović

Preksinoć je glumac Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru Mijanović policiji zbog navodnog nasilja u porodici. Iako tužilaštvo nije našlo elemente krivičnog dela, tokom intervencije je otkriveno da Isidora, državljanka Hrvatske, ilegalno boravi u Srbiji. Zbog toga je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, a Isidori je naloženo da danas napusti Srbiju i plati kaznu od 50.000 dinara.

Ekipa portala Republika zatekla je Trifunovića ispred njegovog stana na Voždovcu, gde je par do nedavno živeo. Glumac je primećen kako sa svojim vučjakom Miletom napušta stan u kabrioletu, ali se ubrzo vratio i parkirao automobil u garažu. Kako smo mogli da primetimo, delovao je uznemireno, sa raščupanom kosom i neurednom bradom, skrivajući lice iza naočara za sunce, iako sunca nije bilo u tom trenutku.

Republika

Foto: Republika.rs

Sergej Trifunović se vratio u stan

Nedugo nakon što se vratio u stan, Sergej je ponovo izašao iz zgrade, ovog puta noseći džak prepun smeća, koje je krenuo da baci. I ovoga puta, bio je u društvu svog kućnog ljubimca. On se, po povratku u stan, okrenuo pristunim foto-repoterima i krenuo sa dobacivanjem.

Podsećanja radi, Sergej Trifunović prijavio je sinoć suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata.

Republika

Foto: Republika, Instagram

U ovoj zgradi je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za nasilje

Iako tužilaštvo nije našlo elemente krivičnog dela u njenom slučaju, Isidora, koja je inače državljanka Hrvatske, suočila se sa problemom ilegalnog boravka u Srbiji. Tokom intervencije je utvrđeno da Isidora nema pravno regulisan boravak, zbog čega je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Nakon što je privedena i smeštena u imigracioni centar, Isidori je dat rok od 24 sata da napusti Srbiju, ali će kao deo kazne, morati i da plati novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading