OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon incidenta, OTKRILA DETALJE IZ DOMA!

Autor:

Zabava

24.10.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje žene glumca!

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića nakon incidenta, OTKRILA DETALJE IZ DOMA!

Foto: Aleksandar Nalbantjan/printskrin instagram

Glumac Sergej Trifunović izašao je danas prvi put iz svog stana nakon incidenta sa suprugom Isidorom Mijanović. Odmah po njegovom izlasku, Isidora se pojavila, pokušavajući da se sakrije od medija, ali bez uspeha. Ona je nosila kačket i duksericu, ali je ipak bila primećena i fotografisana od strane prisutnih medija. Nakon povratka u stan, Isidora se oglasila putem društvene mreže Instagram, objavivši fotografiju ručka, ali i izostavljajući detalje o navodnoj ilegalnoj boravku u zemlji, o čemu su mediji nedavno izvestili.

Foto: Instagram.com/isisimo

Isidorin stori

Reakcija javnosti na skandalozno ponašanje Sergeja Trifunovića

Sergej Trifunović nije napuštao stan od kada je prijavio suprugu Isidoru za nasilje. Nakon incidenta sa terase svog stana, kada je polivao okupljene medijske ekipe vodom, glumac se ponovo obratio novinarima sa pogrdnim rečima.

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odj*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - prenosi "Kurir".

Foto: Aleksandar Nalbantjan/printskrin instagram

Sergej i Isidora

Ovaj incident izazvao je značajnu pažnju javnosti, a reakcije na društvenim mrežama su raznolike. Mnogi osuđuju ponašanje Sergeja Trifunovića, dok neki izražavaju podršku glumcu. Situacija i dalje intrigira javnost, a detalji o daljim koracima i reakcijama aktera ovog incidenta ostaju tema brojnih medijskih spekulacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading