ONA JE KLJUČNI SVEDOK U SLUČAJU SERGEJA I ISIDORE: Ima sve informacije o SKANDALU u stanu, drži glumca u šaci?!

Autor:

Zabava

24.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila im je kuma na venčanju, a sa Isidorom je posebno bliska.

ONA JE KLJUČNI SVEDOK U SLUČAJU SERGEJA I ISIDORE: Ima sve informacije o SKANDALU u stanu, drži glumca u šaci?!

Foto: Aleksandar Nalbantjan/printskrin instagram

Anja Drljević, crnogorska glumica koja je nedavno bila kuma na svadbi Isidore Mijanović i Sergeja Trifunovića, privukla je pažnju svojom lepotom i talentom. Poznata je po ulozi Zorice u seriji "Lud, zbunjen, normalan", ali i po brojnim pozorišnim ulogama u kojima se istakla.

Osim po glumačkom radu, Anja je skrenula pažnju i svojim iskrenim stavom o majčinstvu. Istakla je da starije generacije često nisu otvoreno govorile o izazovima roditeljstva, te da je majčinstvo, iako najteža stvar koju je radila, istovremeno najljepša, najsvrsishodnija i najplemenitija uloga u životu. Svoje iskustvo deljenja roditeljskih obaveza sa suprugom opisuje kao izazovno, ali istovremeno ispunjavajuće.

 

 

- Zameram na simpatičan način starijim generacijama koje uopšte nisu o majčinstvu pričale onako iskreno. Nisu rekle koliko je zapravo teško biti roditelj, ne samo majka, već i otac. To je najteža stvar u životu koju sam radila, ali i najljepša, najsvrsishodnija i najplemenitija - kazala je na temu roditeljstva jednom prilikom za domaće medije, pa nešto potom dodala:

- Teško je kada odem na četiri dana, a moja ili suprugova majka čuvaju sina, jer ne mogu da se opustim sto odsto i da igram predstavu, da popijem piće. Jedan deo mozga mi je stalno "sa detetom". Osećam i grižu savesti što ostavljam svoje dete. Međutim, kada izađem na scenu taj osećaj ispari. Čovek prosto mora da se hvata u korak sa vremenom i sa svime što želi ili bi želeo da postigne.

Podsetimo, Isidora Mijanović, koju je suprug Sergej prijavio za nasilje u porodici je upućena u imigracioni centar, a prema daljim napisima, biće odvezena do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju. Kako je Isidora bliska sa Anjom, nije isključeno da njoj priča sve o problemima sa suprugom i da je ona totalno upućena u njihov odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading