VINISIJUS TRAŽIO SLIKU JAGU POSLE UTAKMICE: Brazilci se družili u Madridu (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Reala se srela sa plejmejkerom crveno-belih

VINISIJUS TRAŽIO SLIKU JAGU POSLE UTAKMICE: Brazilci se družili u Madridu (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su ubedljivo poraženi u Madridu sa 95:72 u petom kolu Evrolige.

Šampion Jadrana jednostavno nije isti, ma ni sličan tim, kada u sastavu nema Džoela Bolomboja i Nemanju Nedovića - najboljeg skakača i šutera Evrolige. U Madrid se otišlo znajući da do podviga teško može doći, a od samog starta se to videlo i na terenu. 

Pošto crveno-beli bez Bolomboja nisu imali adekvatan odgovor ispod koša, morali su da se oslone na igru spolja. Ali, uz užasan šut za tri poena i neverovatno raspoloženog Fakunda Kampaca, Sferopulosovi igrači prosto nisu imali šta da traže u "Vizink" centru. Možda i jedina svetla tačka u ovoj sumornoj večeri jeste partija Jaga dos Santosa. Nije se istakao preterano Brazilac poenterski, ali je pokazao "herca" i sa nekoliko vrlo dobrih prodora pogađao pored gorostasa u vidu Ibake i Tavaresa. U prethodnom kolu protiv Barselone smo gledali opet onog starog Jaga, a partija od večeras nagoveštava da bi u Litvaniji mogao da bude faktor "X" Zvezde Meridianbet.

 

 

Kako je bio jedan od najboljih igrača u poraženom sastavu, jedna od najvećih fudbalskih zvezdi trenutno, Vinisijus Žunior, došao je posle meča ispred svlačionice crveno-belih i tražio mu sliku. Naravno, radi se o šali koju su odmah po objavljivanju njihovog zajedničkog snimka napravile delije. As Real Madrida je popričao sa Jagom, zajedno su se smejali, a onda su napravili i zajedničku fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading