OVAJ GEST NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM! Naslednici Jovane Jeremić i Dragana Stankovića ODUŠEVILI SVE PRISUTNE OVIM ČINOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trenutak će ostati zauvek zapečaćen u njihovim sećanjima!

OVAJ GEST NIKOGA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM! Naslednici Jovane Jeremić i Dragana Stankovića ODUŠEVILI SVE PRISUTNE OVIM ČINOM! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jutarnji program TV Pink "Jutro sa dušom" voditeljke Jovane Jeremić danas je bio u centru pažnje jer popularna voditeljka slavi svoj 34. rođendan. Povodom ovog značajnog događaja, Jovana je organizovala gala žurku u jednom od najpoznatijih restorana u boemskoj četvrti,  Skadarliji.

Na pomenutoj proslavi kojoj je prisustvovala , Jovana Jeremić je pokazala svoju emotivnu stranu, te je u jednom trenutku zagrlila svoju ćerku Leu i zapevala joj. Uz stihove pesme "Kad zamirišu jorgovani", Jovana je izrazila svoju ljubav prema ćerki, a posebno je naglasila deo pesme "Koliko sam puta umro, a ti me oživela". Ovaj emotivni trenutak jasno je pokazao koliko je Lea važna Jovani i koliku podršku pruža u njenom životu.

Lea o majci Jovani: Najveća podrška u mom životu

O Leinoj ljubavi prema svojoj majci Jovani, Lea je izjavila: "Mama je moj uzor i najveća podrška u mom životu. Ponosna sam na sve što postiže i srećna sam što mogu da budem deo njenog života i ovakvih posebnih trenutaka."

Sinovi Dragana Stankovića s takođe prisustvovali proslavi i time pokazali koliko su na strani ljubavi svog oca i ambiciozne voditeljke. Jovana nije krila zadovoljstvo zbog njihovog prisustva, te nam je priznala da joj njihova podrška najviše u životu znači.

Spektakularna proslava rođendana voditeljke Jovane Jeremić

Proslava rođendana Jovane Jeremić bila je spektakularna, a atmosferu sa ovog nezaboravnog događaja možete pogledati u video-klipu koji je dostupan online.

Jovana Jeremić je svojim emotivnim nastupom i proslavom rođendana pokazala svoju toplu i emotivnu stranu, te je još jednom potvrdila svoj status jedne od najomiljenijih voditeljki na domaćoj medijskoj sceni. Svojom autentičnošću i emotivnošću, Jovana je osvojila srca gledalaca i pokazala da je prava jutarnja zvezda sa dušom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading