TUGA U SVETU SPORTA Preminuo poznati brazilski fudbaler

Autor:

Sport

25.10.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt bivšeg fudbalskog reprezentativca potresla fudbalski svet.

TUGA U SVETU SPORTA Preminuo poznati brazilski fudbaler

Foto: Profimedia

Fudbalski svet je potresen vestima o smrti nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Brazila, Ze Karlosa, koji je preminuo u 56. godini. Ova vest je prvo prenela Ze Karlosova bivši klub Sao Paulo, iako nisu precizirali uzrok smrti. Međutim, prema navodima brazilskih medija, uzrok smrti je verovatno srčani zastoj.

Ze Karlos je ostavio dubok trag u svetu fudbala, a njegova karijera bila je posebno zapažena u Sao Paulu. Najupečatljiviji trenutak u njegovoj karijeri bio je kada je zaigrao za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu 1998. godine. Na toj utakmici, Ze Karlos je zamenio suspendovanog standardnog desnog beka Kafua i odigrao celu utakmicu polufinala protiv Holandije. Brazil je na kraju pobedio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a ova činjenica ostaje kao neizbrisiv deo Ze Karlosove fudbalske karijere.

 

 


Ze Karlos je bio cenjen ne samo zbog svojih fudbalskih veština, već i zbog svoje ličnosti i doprinosa fudbalskoj zajednici, a njegova smrt je izazvala veliku tugu među ljubiteljima fudbala širom sveta.

Fudbalski svet će zauvek pamtiti Ze Karlosa kao izuzetnog sportistu i čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u brazilskom fudbalu. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je učinio za ovaj predivan sport.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading