TAMARI ĐURIĆ OVOLIKO NOVCA TREBA DA BI IZGURALA MESEC! Starleta sve iznenadila odgovorom, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

26.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je starleta ponovo otišla pod nož, a rezultatima se pohvalila na društvenim mrežama.

TAMARI ĐURIĆ OVOLIKO NOVCA TREBA DA BI IZGURALA MESEC! Starleta sve iznenadila odgovorom, ovo niko nije očekivao!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tamara Đurić, poznata starleta, nedavno je izjavila da je potrebno najmanje 100.000 evra za lep život u Beogradu. Ona ističe da, iako može da preživi sa nekoliko hiljada evra mesečno, za kvalitetan život je potreban mnogo veći iznos. Kako je istakla, kao samohrana majka, par hiljada evra joj je dovoljno, ali za "lepo življenje" potrebno je mnogo više.

Minimum 100.000 evra, ako hoćeš baš lepo da živiš u Beogradu. Ako ti je da preživljavaš onda ti je potrebno pet, šest hiljada. Zavisi ko peva u kom ribnjaku. Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna. Meni kao samohranoj majci, s obzirom da moj suprug nije sa nama, meni je dobro par hiljada - rekla je Tamara.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

 

Nedavno je starleta ponovo otišla pod nož, a rezultatima se pohvalila na društvenim mrežama.

Foto: RTV PINK printscreen

Tamara Đurić

 

Tamara Đurić podvrgla se operaciji uvećanja zadnjice metodom doniranja masti, prenose domaći mediji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

 

- Tamari su smetali komentari da je premršava, pa se odlučila na povećanje zadnjice doniranjem masti. Otišla je kod jednog od najboljih hirurga, što ju je papreno koštalo, a sve s ciljem da joj pozadina bude još bolja, ali da njen struk ostane uzak i ruke tanane. Nije žalila para, a rezultatima je prezadovoljna, što se može videti na snimcima i fotografijama koje svakodnevno deli na društvenim mrežama. Svi su saglasni da sada izgleda još bolje i da je s razlogom mnogi smatraju najatraktivnijom ženom na domaćoj javnoj sceni - kaže dobro obavešten izvor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading