JANA SE BOCKALA U STOMAK, STOJA PROBUŠILA KAŠIKU, DOK SE ANA KLJUKALA TABLETAMA! Na ovo su neke zvezde bile spremne samo da bi smršale!

Autor:

Zabava

26.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska estrada uvek je na udaru javnosti, a pogotovo je na udaru njihov izgled

JANA SE BOCKALA U STOMAK, STOJA PROBUŠILA KAŠIKU, DOK SE ANA KLJUKALA TABLETAMA! Na ovo su neke zvezde bile spremne samo da bi smršale!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, E-Stock

Mnoge poznate ličnosti imaju problem s viškom kilograma, što zbog stresa i svakodnevnih obaveza, što zbog hrane kojoj ne mogu da odole. Neki su probali da probuše kašiku, neki se bockaju raznim injekcijama, a neki su se odlučili za sada sve popularniju metodu mršavljenja - smanjivanje želuca. Srpska estrada uvek je na udaru javnosti, a pogotovo je na udaru njihov izgled. Kako bi svoju liniju doveli do savršenstva, a i poboljšali zdravlje, činili su svašta.

Foto: Nikola Mutić

 


Zlata: Bilo mi je teško bez alkohola i brze hrane


Folkerka Zlata Petrović priznala je da je problem s viškom kilograma, s kojim se mučila neko vreme, rešila u stilu Novaka Đokovića, tačnije uz pomoć autofagije. Kako je objasnila Zlata jednom prilikom, tajna njene ishrane bila je u tome da je osam sati u toku dana mogla da jede, dok narednih 16 nije smela ništa da okusi. Zlata je priznala i da joj na početku primene autofagije nije bilo nimalo lako.


- Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: "E, gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani" - priznala je folkerka.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 


Jana: Muž mi brani da se trujem hemijom 


Javne ličnosti spremne su na sve zarad dobrog izgleda, a sada je Jana Todorović otkrila bizarne metode za mršavljenje kojima se koristi.


Iako je pre nekoliko godina dovela liniju do savršenstva uz pomoć dijete, ona tvrdi da se svojevremeno podvrgla drugačijim metodama usled nedostatka vremena.


- Smršala sam nekoliko kilograma, možda sedam-osam, što je za mene puno. Da budem iskrena, prvo sam koristila one injekcije što se špricaš jednom nedeljno u stomak. Ja uvek iskreno, s neba, pa u rebra. I posle toga sam uzimala neke tabletice. S njima izgubim apetit. Zadovoljna sam kako je sada - kaže Jana i otkriva šta joj muž kaže kada nabaci kilograme:


- Moj muž voli da ja budem prvenstveno zdrava, i voli kada sam mršavija, naravno, i ne da mi da pijem te tablete. Kaže: "Nemoj da se truješ molim te, nemoj da primaš te injekcije. Voli da ja skidam prirodno, ali ja nemam vremena za dijete, i neki sport" - rekla je jednom za naš list.

Republika

Foto: ATA Images

 

Stoja: Probušila sam kašiku


Pevačica Stoja Novaković drastično je smršala i svojim izgledom oduševila. Naime, pevačica se godinama bori s određenim viškom kilograma, te je priznala da je morala da probuši kašiku.


- Tih godina sam imala jako težak period. Radila sam na sebi da izgledam drugačije jer mi je bilo preko glave nekih komentara da sam debela. Ja se zainatim kao i svaka žena koja želi da bude ribetina i odlučim da pokažem šta mogu i koliko mogu. Trudila sam se, trenirala sam dva puta dnevno, za ceo dan sam jela samo pola viršle i pila sam ceđenu narandžu. Ma ne znam ni odakle mi ta energija koju sam tada trošila. Išla sam na plivanje i masaže i šest meseci sam se posvetila samo sebi - otkrila je Stoja i dodala:


- Ja nisam imala mišiće, imala sam žile. Puno sam radila, ali bilo mi je jako teško, jako - priznala je pevačica u emisiji "Zvezde Granda - specijal".

Foto: Republika


Zorica: Trocifreni broj na vagi me osvestio


Pevačica Zorica Marković je rešila da smrša u trenutku kada je vaga bila na ivici da pokaže trocifren broj. Imala je 20 kilograma viška.


- Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: "Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Rešila sam da počnem da merim povrće i meso, a hleb i testenine sam kompletno izbacila. Odmah sam videla rezultate jer sam posle nekoliko meseci uspela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80" - rekla je Zorica nedavno.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Indi: Primaću injekcije do kraja života


Pevačica Indi Aradinović je prošla ozbiljne komplikacije, lekari su joj se mesec dana borili za život, a posledice su evidentne.


- Moraću da primam injekcije do kraja života. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, pankreas mi ne radi dobro. Više nikada neću biti zdrava kao što sam bila pre nego što sam otišla na operaciju. Dešava mi se da povraćam kad mi ne prija hrana ili ako mnogo pojedem. Lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije, živim s posledicama, ali zahvalna sam bogu što sam među živima - pričala je Indi nedavno u emisiji "Amidži šou".

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Ana: Pila sam tablete za mršavljenje


Jedna od najkomentarisanijih transformacija svakako je ona koju je napravila pevačica Ana Nikolić. U javnosti se šuškalo kako je smršala više od 50 kilograma, ali da je za to zaslužna operacija želuca. Međutim, Nikolićeva je ove navode oštro demantovala.


- Dragi moji, da konačno stavim tačku na sve spekulacije - za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljenje, u kombinaciji s treningom, kod kuće i kod mame u studiju - napisala je Ana na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading