MAKSIMOVIĆA HOĆE POLA PREMIJER LIGE: "Velika šestorka" se otima oko Zvezdinog vunderkida

Autor:

Sport

26.10.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani traže 20 miliona

MAKSIMOVIĆA HOĆE POLA PREMIJER LIGE: "Velika šestorka" se otima oko Zvezdinog vunderkida

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Andrija Maksimović (17), privlači pažnju brojnih evropskih klubova, među kojima se sada kao potencijalni kupac ističe i Totenhem. Prema informacijama britanskog portala "TBRfootball", slavni premijerligaš je zainteresovan za mladog "Mesija" iz redova srpskog šampiona, ali još uvek nije izneo konkretnu ponudu.

Pored "pevaca", Maksimović je već odavno na radaru nekoliko evropskih klubova, među kojima se ističu Napoli, Liverpul, Borusija Dortmund, Ajntraht, Brajton, Milan, Arsenal, pa čak i Mančester siti. Iako su "građani" i "redsi" najozbiljniji kandidati za njegov potpis, postavlja se pitanje da li bi prelazak u tako velike klubove bio prerani korak za mladog vezistu. Mnogo njih se "opeklo" tim potezom, pa i novi reprezentativac Srbije može nešto da nauči iz toga.

Republika

Foto: Starsport

Maksimović na derbiju

Transfer mladog Maksimovića neće biti moguć pre juna, kada napuni 18 godina. Iz Crvene zvezde su nedavno istakli da očekuju atraktivnu ponudu, koja neće biti manja od 20 miliona evra.

- Zvalo me je sedam, osam ozbiljnih klubova. Po propisima još ne može da ide, tek u junu puni 18 godina. Još uvek nema formiranu cenu, ali to neće biti ispod 20.000.000 evra – i oni su spremni da plate taj iznos, plus bonuse. Sve je to hrabrost naše klupske politike, gde smo verovali u njega, stavili ga da igra derbi, da igra u Milanu - rekao je Terzić nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Smederevac

26.10.2024 15:38

Dečko nema fizikalije za ozbiljan fudbal zato i ovakve laži iz crvene rupe.