ŽIKA JAKŠIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ SNIMLJENI ZAJEDNO! Varnice zasevale čim su se sreli: "ISTINA JE, ON JE MENE ZVAO"!

Autor:

Zabava

26.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila šokantnu tajnu!

ŽIKA JAKŠIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ SNIMLJENI ZAJEDNO! Varnice zasevale čim su se sreli: "ISTINA JE, ON JE MENE ZVAO"!

Foto: ATA Images

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je privukla pažnju javnosti kada se njen susret sa bivšim emotivnim partnerom, Žikom Jakšićem, desio pred kamerama.

Naime, Ćukteraševa je bila deo žirija u jednom takmičenju, kada je pred nastup jednog kandidata izgubila koncentraciju i direktno se obratila Jakšiću, izazvavši smeh i iznenađenje u studiju.

Foto: youtube.com/Tv Grand

Žika Jakšić

- Nisam ga čula kako peva, sad ne znam ni šta bih mogla da ga pitam. Sačekaj Žiko, seci. Ja ne razumem koncept emisije – rekla je ona, a Žika je odmah odgovorio:

- Što nisi gledala kući? Šta si gledala? Slavka moja - izjavio je Žika, a potom dobio odgovor koji nije mogao da očekuje, a koji je nasmejao sve.

- Čekala sam uživo da te vidim – rekla je ona, a gromoglasni osmeh prolomio se kroz studio.


Nekadašnji odnos i aktuelna saradnja

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš su nekada bili u emotivnoj vezi, a danas čak i sarađuju. Ćukteraševa nedavno je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je promovisala svoju novu pesmu sa pevačem Nenadom Jovanovićem, poznatijem kao Nenad Blizanac. Tokom gostovanja, Slavica je otkrila da će Jakšić biti zvanični producent njenog novog albuma, izazivajući iznenađenje i interesovanje publike.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš

- Uvalio si me druže... Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Jel sad okej? - pitala je Ćukteraš Ognjena Amidžića u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading