DEVOJKA OD MILION DOLARA! Evo koliko ZAISTA KOŠTA stajling Jovane Jeremić - OD OVE CIFRE će vam se zavrteti u gavi!

Autor:

Zabava

26.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je blistala u elegantnoj crnoj haljini koju potpisuje kreatorka Elizabeta Franči, uz cipele i luksuzni "Rolex" sat, čija ukupna vrednost doseže neverovatnu brojku!

DEVOJKA OD MILION DOLARA! Evo koliko ZAISTA KOŠTA stajling Jovane Jeremić - OD OVE CIFRE će vam se zavrteti u gavi!

Foto: ST/Nemanja Pančić, www.petitegeneve.com, www.mytheresa.com, cartier.com, www.elisabettafranchi.com

Sinoć je popularna voditeljka Jovana Jeremić organizovala spektakularnu proslavu povodom svog 34. rođendana, koja je okupila brojne prijatelje, porodicu i saradnike. Ova gala večera održana je u prestoničkom lokalu, gde je vladala odlična atmosfera, a ekipa portala Republika imala je priliku da zabeleži trenutke ispunjene radošću i veseljem. Na proslavi su se okupili i mnogi poznati lica sa javne scene, među kojima su se istakli Milica Đurđević, Milan Milošević, Ana Radulović i Dragan Stanković, a proslava je trajala uz muziku i veselo raspoloženje do kasno u noć.

Jovana je za ovu posebnu priliku izabrala autfit koji je doslovno oduzeo dah svima. Njena mala crna haljina sa zlatnim detaljima savršeno je naglasila njene vitke noge i liniju, čime je dodatno istakla svoj besprekoran modni stil.

Voditeljka je zablistala u ovom elegantnom izdanju, a njen izbor haljine bio je predmet razgovora među svim zvanicama. Jovana je otkrila da se odlučila za ovu svedenu, ali izuzetno sofisticiranu haljinu nakon što je protumačila reakciju svog dragog, te je umesto planiranog providnog kombinezona sa Svarovski kristalima izabrala ovu malu crnu haljinu koju potpisuje renomirana kreatorka Elizabeta Franči.

Republika

Foto: elisabettafranchi.com

Haljina Jovane Jeremić

Ova haljina, čija je cena na sajtu 502.00 CHF, što je oko 540 evra, može delovati kao san za mnoge, ali Jovana ju je nosila s lakoćom i stilom koji su očarali sve prisutne.

Foto: mytheresa.com

Cipele Jovane Jeremić

Njen stajling dodatno je upotpunjen cipelama poznatog brenda, koje takođe imaju vrtoglavu cenu od 535 evra.

 

 

Na ruci joj je blistao luksuzni "Rolex" sat, vredan oko 20.000 evra, koji je, kako je sama nedavno otkrila, poklon od najbolje drugarice. U jednom trenutku, Jovana je sa samouverenim osmehom dodala da je prsten koji nosi marke Kartije, što dodatno naglašava njen besprekorno odabran modni stil. U zavisnosti od gramaže i detalja, vrednost pomenutog nakita može doseći neverovatnih 35.000 evra!

Kada se sve zbroji, Jovana je nosila brendove čija je ukupna vrednost oko 55.000 evra, a malo je reći da je izgledala kao milion dolara! Njena kombinacija elegancije, luksuza i stila učinila je da svi prisutni ostanu bez daha i da proslava ovog važnog datuma svima bude nezaboravna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading