NIKAD NE BISTE POGODILI! Evo kakvo je obrazovanje Bogdane Ražnatović! Cecina snajka ovo radila sa fakultetskom diplomom!

Autor:

Zabava

27.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završetka Više poslovne škole, gde je studirala računovodstvo i finansije, pridružila se svojim sestrama Bojani i Nataši.

NIKAD NE BISTE POGODILI! Evo kakvo je obrazovanje Bogdane Ražnatović! Cecina snajka ovo radila sa fakultetskom diplomom!

Foto: Instagram.com

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, karijeru je započela na pijaci, radeći na očevoj tezgi u Titelu. Ova manje poznata činjenica o njenom detinjstvu i mladosti baca novo svetlo na život jedne od najintrigantnijih javnih ličnosti.


Naime, rođena u Titelu, Bogdana potiče iz porodice koja se bavi uzgojem i prodajom pilića. Nakon završetka Više poslovne škole, gde je studirala računovodstvo i finansije, pridružila se svojim sestrama Bojani i Nataši. Iako je manje poznato koju školu je završila, znamo da su sve tri sestre fakultetski obrazovane. Bojana je diplomirala na Pravnom fakultetu, dok je Nataša završila menadžment u medijima, ali su ostale uključene u porodični biznis.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bogdana i Veljko Ražnatović

 


Ulazak u kancelarijske poslove

Nakon godina provedenih na očevoj tezgi, Bogdana se okušala i u kancelarijskim poslovima, što je bio prelomni trenutak u njenom profesionalnom razvoju. Ovaj korak je označio prelazak sa pijace na poslovni teren na kojem je pokazala svoje znanje i veštine stečene tokom školovanja.

Foto: instagram.com/miss.rodic

Bogdana Ražnatović sa sestrama


Porodični život

Bogdana je danas poznata kao supruga Veljka Ražnatovića, koji je fokusiran na karijeru profesionalnog boksera. Njihov porodični život privlači pažnju javnosti, ali retko ko zna da je Bogdana svojevremeno bila uspešna košarkašica pre nego što se posvetila drugim interesovanjima.

Ove zanimljive činjenice o Bogdani Ražnatović bacaju novo svetlo na njen život i karijeru, ističući njen put od rada na pijaci do ulaska u kancelarijske poslove i porodični život sa Veljkom Ražnatovićem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading