SPREMA SE HAOS! Jana Todorović organizuje gala žurku zbog rođendana naslednice! Nije uspela da dovede jednu koleginicu da joj peva!

Autor:

Zabava

27.10.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje će biti 5. novembra, biće dosta mojih kolega i ponosna sam zbog toga, tvrdi pevačica.

SPREMA SE HAOS! Jana Todorović organizuje gala žurku zbog rođendana naslednice! Nije uspela da dovede jednu koleginicu da joj peva!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana

Poznata pevačica Jana Todorović otkrila je javnosti da su počele pripreme za veliko slavlje povodom 18. rođendana njene ćerke Kristine. Jana je izrazila svoje uzbuđenje povodom ovog događaja, ističući da su pripreme u punom jeku i da će na proslavi biti prisutno čak 500 zvanica. Ona je istakla da je ponosna što će na proslavi biti prisutno dosta njenih kolega, te da možda čak i otpeva pesmu za Kristinu i njeno društvo.

- Počele su pripreme za slavlje, dugo smo čekali. U frci smo, biće puno ljudi, moram sve da dočekam i ispoštujem kako red nalaže. Slavlje će biti 5. novembra, biće dosta mojih kolega i ponosna sam zbog toga. Možda jednu pesmu otpevam za Kristinu i njeno društvo, mislim da neće biti potrebe da ja pevam. Nije bila zahtevna, malo se bunila kada smo govorili koga ćemo sve da zovemo - rekla Jana za Blic. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jana Todorović

 

Posebna želja slavljenice bila je da na njenu žurku dođe pevačica Šemsa Suljaković, ali nažalost, zbog zakazanih obaveza, Šemsa neće moći prisustvovati ovom događaju. Jana je izrazila žaljenje zbog ove okolnosti, ali je istakla da će se potruditi da proslavi pruži poseban sjaj uprkos tome.

Foto: youtube.com/Kurir

Jana Todorović

 

Pored priprema za proslavu, Jana Todorović je privukla pažnju javnosti i svojom nedavnom kupovinom luksuznog stana u Beogradu na vodi. Stan, čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra, nalazi se u jednoj od najekskluzivnijih zgrada u ovom naselju. Kako navodi izvor, reč je o stanovima koji su dupleks ili čak tripleks, što je retko viđeno čak i na svetskim ekskluzivnim destinacijama.

Proslava 18. rođendana Kristine Todorović, uz prisustvo brojnih zvanica i planirane iznenađujuće goste, kao što je Šemsa Suljaković, definitivno će biti događaj o kojem će se dugo pričati u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading