VODITELJA PRETUKAO ŽENIN LJUBAVNIK! Slučajno sve tada otkrio, pa nastala prava drama! Evo kako se završilo!

Autor:

Zabava

27.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Žika ispričao, njegova bivša supruga odlučila je da napusti brak, ali da i dalje ostane u zajedničkom stanu.

VODITELJA PRETUKAO ŽENIN LJUBAVNIK! Slučajno sve tada otkrio, pa nastala prava drama! Evo kako se završilo!

Foto: Printscreen

Voditelj Žika Nikolić nedavno je otkrio neverovatnu priču o događaju kada je zatekao svoju bivšu suprugu sa ljubavnikom. Kako je ispričao, situacija je bila izuzetno napeta i dramatična, te je ostavila snažan utisak na njega.

Kako je Žika objasnio, njegova bivša supruga odlučila je da napusti brak, ali da i dalje ostane u zajedničkom stanu. Jednog dana, Žika se suočio sa šokantnim prizorom kada je stigao kući i zatekao ih na vratima.

Foto: youtube.com/Novo jutro

Žika Nikolić

 

- Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu - ispričao je Žika.


Ova uznemirujuća situacija izazvala je snažne emocije kod Žike, koji je priznao da je bio izuzetno ljut. Ipak, istakao je da je brzo uspeo da se smiri i prevaziđe bes koji je osećao tog trenutka. Ova priča baca novo svetlo na emotivne i stresne situacije koje mogu nastati nakon razvoda i razdvajanja.

Foto: ATA Images

Žika Nikolić

 

Pored ličnih ispovesti, Žika Nikolić je takođe otvorio temu povratka emisije "Šarenica" na televizijske ekrane. On je istakao da je epidemija koronavirusa značajno uticala na način života i da je emisija "Šarenica" prepoznatljiva po slavljenju života i radosti.


Nakon perioda ograničenja i promena, Žika je izrazio nadu da će se vratiti u punom formatu ako se pruži prilika. Naglasio je da je druženje i slavljenje života suština ove emisije te da je trenutno teško izvoditi takve performanse usled ograničenja okupljanja.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading