POKLON U ČAST BORE ČORBE SEČE POPUT ŽILETA! Sve se MENJA za rokerov rođendan - porodica donela ODLUKU koja dira PRAVO U SRCE!

Autor:

Zabava

28.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besplatan koncert u Čačku u čast Bori Đorđeviću!

POKLON U ČAST BORE ČORBE SEČE POPUT ŽILETA! Sve se MENJA za rokerov rođendan - porodica donela ODLUKU koja dira PRAVO U SRCE!

Foto: ST/N. Pančić, E stock

U petak, 1. novembra, na dan rođenja nedavno preminulog rok muzičara Borisava Bore Đorđevića, poznatiji kao Bora Čorba, Čačani će se okupiti u Kulturnom centru kako bi prisustvovali dvosatnom koncertu posvećenom ovom legendarnom umetniku. Na koncertu će se izvoditi Borine pesme, a izvođači će biti njegove kolege sa kojima je sarađivao kroz godine.

Među izvođačima na koncertu nalaze se članovi bendova "Hermelini", "Suncokreti" i Bilja Krstić, kao i grupa "Riblja Čorba". Pored njih, svoj doprinos će dati i čačanski bendovi "Teatar Dur" i "Akustik Bend", kao i Miroljub Hadžić. Nastupaju i dečiji hor OŠ "Branislav Petrović" iz Slatine, veliki hor čačanske Gimnazije i bend "Ružičasti slonovi". S obzirom na to da je rokerova porodica u poslednje vreme zabranjivala da se bilo šta održava u njegovu čast, pretpostavlja se da je situacija sada drugačija.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Prva/Printscreen

U Čačku će biti održan besplatan koncert na rođendan Bore Čorbe

Organizacija ovog događaja podržana je od strane Grada Čačka, a najavljuje se dva sata kvalitetne svirke u čast Bore Đorđevića. Ulaz na koncert je slobodan, a ulaznice će biti dostupne od 29. oktobra 2024. godine na biletarnici Kulturnog centra, navodi se u saopštenju.

Podsećanja radi, Borisav Bora Đorđević, frontmen rok grupe "Riblja čorba", preminuo je u 72. godini, što je izazvalo tugu i šok širom regiona. Bora Čorba, kako su ga svi znali, bio je hospitalizovan u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. Sahanjen je u subotu, 7. sepbrembra, u rodnom Čačku na lokalnom groblju, i to u Aleji zaslužnih građana koja je tog dana i otvorena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bora Čorba umro je u 72. godini

Na večni počinak rokera je ispratila porodica, verni prijatelji i saradnici, koji su se poslednji put oprostili od njega. Đorđević iz prvog braka ima sina Borisa, dok je ćerku Tamaru, naslednicu svoje bivše žene Dubravke Đorđević iz prethodnog braka, prihvatio kao svoju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading