"NADAO SAM SE DA ĆE SVE BITI DOBRO": Andrija Milošević SLOMLJEN zbog smrti momka za kojeg je navijala cela Srbija!

Autor:

Zabava

18.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Komatina (18) izgubio je životnu bitku, a ova strašna vest potresla je i slavnog glumca.

"NADAO SAM SE DA ĆE SVE BITI DOBRO": Andrija Milošević SLOMLJEN zbog smrti momka za kojeg je navijala cela Srbija!

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Osamnaestogodišnji Nedeljko Komatina iz Novog Pazara za kojeg je navijala cela Srbija, izgubio je najvažniju bitku. Nedeljko je juče preminuo u bolnici u Londonu, gde se borio s karcinomom. 

Samo osam dana ranije proslavio je punoletstvo, a rođendan mu je čestitao video-porukom i Andrija Milošević, koji je bio njegov omiljeni glumac. Vest da je Nedeljko preminuo veoma je potresla popularnog glumca koji se oglasio za domaće medije.

- Neizmerno mi je žao. Nadao sam se da će biti sve dobro. Nemam reči. Teška vremena i nose zauvek samo anđele, izgleda. Saučešće porodici - rekao je Andrija za Kurir.

Nedeljko se borio s karcinomom. Sa samo godinu i po dana otkazali su mu bubrezi, pa je morao na dijalizu. Sa četiri godine imao je prvu transplantaciju bubrega, koji je otkazao nakon 10 godina. Lekari u Londonu su potom otkrili da Nedeljko ima limfom, četvrti stadijum. Strašna dijagnoza otkrivena je u trenutku kada je mislio da su sve nedaće iza njega i da, konačno, počinje novi život. U Londonu je bio zbog transplantacije bubrega, koja je izvedena minulog oktobra, kada mu je presađen bubreg od majke. Bila je to druga transplantacija, jer je Nedeljko prvu imao sa svega četiri godine.

Preminulom Nedeljku je velika želja bila da upozna omiljenog glumca Andriju Miloševića. Kako je to bilo nemoguće jer je beć nekoliko meseci boravio na lečenju u Londonu, Andrija je pre osam dana poslao video poruku Nedeljku, kada mu je i čestitao punoletstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading