ŠOK NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Mirjana Karanović se ogrnula UKRAJINSKOM ZASTAVOM, pa poslala nedvosmislenu poruku!

Autor:

Zabava

24.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je sve prisutne ostavila u čudu.

ŠOK NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU! Mirjana Karanović se ogrnula UKRAJINSKOM ZASTAVOM, pa poslala nedvosmislenu poruku!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Glumica Mirjana Karanović danas je u Višem sudu u Beogradu podržala Ivu Ilinčić, koja danas svedoči protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Mladu glumicu ispred sudnice bodrile su mnoge kolege, a među njima istakla se Karanovićeva budući da je pažnju na sebe skrenula ogrnuvši se ukrajinskom zastavom!

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Kao podrška Ivi Ilinčić sligli su glumci Aleksandar Radojičić, Vanja Nenadić, Svetozar Cvetković, Branka Katić i drugi, a Karanovićeva je ovaj događaj iskoristila da pokaže svoj stav oko rusko-ukrajinskog sukoba. 

Ona je ujedno poslala i snažnu poruku i na svom Instagram profilu objavila fotografiju Ive Ilinčić na kojoj piše: "Neustrašiva".

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mirjanakaranovic

 

Glumica Iva Ilinčić danas u Višem sudu u Beogradu svedoči u postupku protiv Miroslava Mike Aleksića, koji se tereti za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole glume.

Podsećamo, Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

Suđenje Miroslavu Aleksiću počelo je u jesen 2021. godine. On je posle hapšenja u januaru 2021. godine osam meseci bio u pritvoru, a najon toga šest meseci u kućnom pritvoru, nakon čega se brani sa slobode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading