"MISLILA SAM DA IMA 100 GODINA": Znate li koliko je zapravo bio star Boro Stjepanović na snimanju filma "Ko to tamo peva"?

Autor:

Zabava

25.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su ga dobro upamtili kao bolesnog čoveka koji putuje u Beograd.

"MISLILA SAM DA IMA 100 GODINA": Znate li koliko je zapravo bio star Boro Stjepanović na snimanju filma "Ko to tamo peva"?

Foto: Printscreen/Youtube

Razne zanimljivosti kriju se iza nastanka kultnog filma "Ko to tamo peva", a jedna od njih tiče se i legendarnog glumca Boru Stjepanovića. Naime, svojevremeno se na društvenim mrežama povela polemika koliko je ovaj glumac zapravo imao godina na snimanju čuvenog ostvarenja Slobodana Šijana.

Boru Stjepanovića gledaoci su dobro upamtili kao bolesnog čoveka koji putuje u Beograd, a kao takav mnogima je izgledao dosta starije nego što je zaista bio. U želji da se izleči Boro seda u autobus, svi ga izbegavaju jer misle da boluje od tuberkuloze, a neretko upada i u komične situacije.

Zanimljivost, koja je mnogima bila šokantna vezuje se za njegove godine. Verovali ili ne, on je za vreme snimanja imao 33 godine.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube

 

Kada je ova informacija došla do korisnika društvenih mreža, postala je pravi hit, a komentari su se samo nizali.

- "Mislila sam da ima 100 godina. Sad vidim da bolje izgleda nego kad je bio mlad", "On je rano propao, i završio sa tim. Više se nije menjao", "I izgledao kao da ima 63. Minimum!!!", , "On se ovakav rodio"... - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Na mrežama se pojavila i prča koju je, navodno, Boro podelio sa javnošću prema kojoj kad je prvog dana na Akademiji ušao u učionicu u kojoj su već bile njegove kolege sa klase svi oni poustajali misleći da je ušao profesor.

Borisav Boro Stjepanović je rođen 8. maja 1946. godine u Varešu (Bosna i Hercegovina), a glumu je diplomirao u Beogradu 1971. Osim glume, bavi se i režijom, a jedan je od osnivača Akademije scenskih umetnosti u Sarajevu i Fakulteta dramskih umetnosti na Cetinju gde radi kao redovni profesor. Glumio je u više od 50 filmova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading