ĆERKA NELE MIHAJLOVIĆ KRENULA MAMINIM STOPAMA: Marta primljena na FDU, a među 9 NAJBOLJIH kandidata je i MANDIN SIN!

Autor:

Zabava

01.07.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova klasa glumaca primljena je na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

ĆERKA NELE MIHAJLOVIĆ KRENULA MAMINIM STOPAMA: Marta primljena na FDU, a među 9 NAJBOLJIH kandidata je i MANDIN SIN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Photo: Zorana Mandic/ATAImages

Ukupno 400 kandidata borilo se za upis na studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a među 9 odabranih našlo se ime Marte Petričević. Reč je o naslednici poznate glumice Nele Mihailović, koja je zauzela svoje mesto na listi najboljih kandidata baš kao i sin pokojnog Milorada Mandića Mande i glumice Anje Mandić - Andrija Mandić.

Marta je odlučila da krene maminim stopama od koje je nasledila talenat za glumu. Nela Mihailović je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, koji je, inače, rođeni brat njene koleginice Suzane Petričević. Imaju i ćerku Petru, koja je za razliku od Marte povučenija i ne eksponira se javno.

 

 

Svojevremeno Marta je postala zvezda društvene mreže TikTok, a između Marte i Petre razlika je dve godine. Nela Mihailović je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu.

Njih dve umeju i da se posvađaju, ali kad god smo van kuće, Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede - ispričala je svojevremeno glumica.

 

 

Marta je već poznata na društvenim mrežama gde redovno deli sa pratiocima detalje iz svoje svakodnevice, za razliku od svoje majke Nele koja veoma retko govori o privatnom životu. 

Inače, Nela Mihailović je završila glumu u klasi Vladimira Jevtovića zajedno sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem, Vojinom Ćetkovićem i drugim danas veoma uspešnim glumačim imenima.

Anja Mandić je svojevremeno o svom sinu rekla da ima mnogo osobina njenog pokojnog supruga, velikog Mande.

- Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun. I naravno sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - rekla je Anja za magazin Gloria.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading