PROKLETSTVO "BEVERLI HILSA": AKTERIMA DONELA OGROMNU POPULARNOST, ALI I ZLU KOB

Autor:

Zabava

16.07.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre Šenon Doerti, koja je umrla u subotu, obožavaoce šokirala smrt Luka Perija, a mnogim glumcima krenula nizbrdo

PROKLETSTVO "BEVERLI HILSA": AKTERIMA DONELA OGROMNU POPULARNOST, ALI I ZLU KOB

Foto: Profimedia

Jedna je od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena "Beverli Hils" kao da je ukleta. Glumcima je od devedesetih godina prošlog veka, pa sve do danas, donela veliku popularnost širom sveta, ali su usledili i razni problemi u njihovim privatnim životima, zbog čega mnogi veruju da je na njih bačeno neko prokletstvo.

ZAVODNIKA UBIO ŠLOG

U subotu 13. jula ovaj svet je u 53. godini napustila i Šenon Doerti, popularna Brenda iz serije. Njoj je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. Glumica je uspela da se izbori s ovim stanjem, a bolest je ušla u remisiju. Međutim, već 2017. rak se vratio, a glumica je govorila da se sprema za svoju smrt:

- Definitivno imam dane kada kažem: "Zašto ja?" I onda kažem sebi: "A zašto ne ja? Ko drugi? Ko još, osim mene, zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje" - ispričala je jednom prilikom.

Svakako najtragičnija vest za celu ekipu "Beverli Hilsa" bila je iznenadna smrt Luka Perija, koji je 2019. u 52. godini preminuo od posledica moždanog udara. Čuveni zavodnik Dilan Mekej je uloga koja je Perija proslavila najviše kod ženske publike. Osim slave i popularnosti, donela mu je i uloge u brojnim drugim projektima kao što su "Bafi, ubica vampira", "Peti element", "Oz" i "Riverdejl".

Smrt ga je zatekla baš u trenutku kada je doživljavao renesansu karijere uz "Riverdejl", ali i ulogu u filmskom hitu Kventina Tarantina "Jednom davno".

SIROTA BOGATAŠICA

Nakon Perija, preminula je još jedna legenda iz pomenute serije. Naime, glumac Džo I. Tejta napustio je ovaj svet u 85. godini, a publika ga je upamtila po ulozi Nejta, simpatičnog momka i vlasnika restorana "Pič Pit", u kom se redovno okupljalo veselo društvo s Beverli Hilsa.

S druge strane, Tori Speling, ćerka producenta serije Arona Spelinga, koja je glumila mladu bogatašicu Donu, suočila se s finansijskim problemima jer je, navodno posle očeve smrti 2006, dobila "samo" 800.000 od bogatstva vrednog 600 miliona dolara. U jednom trenutku je završila u invalidskim kolicima, pošto se duže vreme posle razvoda od supruga Dina Mekdermota nikom nije javljala. Javnost je šokirala i kada je sa svoje petoro dece viđena u kamp-kućici, mada je odrasla u bogatstvu.

Nesrećna u seriji i životu

Glumica Dženi Gart priznala je da joj je život isti kao i život Keli Tejlor, te da je poput nje i sama nesrećna u ljubavi. Ona se dotakla i svojih veza u seriji sa Dilanom (kog je glumio pokojni Luk Peri) i Brendonom Volšom (Džejsonom Prislijem), bratom blizancem njene drugarice Brende Volš (Šenon Doerti).

- Možda sam zato i u privatnom životu imala toliko razvoda. Spojite ih, razdvojite. Živim za dramu - rekla je Gartova.

Inače, ona ima dva propala braka i ima tri ćerke.

Brendonove muke s alkoholom

Glumac Džejson Prisli i njegova koleginica Šenon Doerti postali su najpoznatiji blizanci u "Beverli Hilsu". Uloga Brendona Volša, za kojim su ludele devojke, potpuno mu je preokrenula život, a još za vreme trajanja serije šuškalo se da je imao problema s alkoholom.

Burne ljubavi Brajana Ostina

Buran ljubavni život ima i glumac Brajan Ostin Grin, koji je u seriji tumačio Dejvida Silvera.

On je prvo imao problema sa starateljstvom nad sinom nakon raspada veze s Vanesom Marsil.

U braku s glumicom Megan Foks dobio je troje dece, a iako su se 2015. odlučili na razvod, pomirili su se krajem te iste godine. Međutim, par se ponovo, i to konačno, razdvojio 2019. Trenutno su oboje u novim vezama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading