"KAD ODU NA ONAJ SVET GLEDAĆU IH NA JUTJUBU": U spotu Milana Vasića pojavljuju se dve njemu NAJBITNIJE osobe!

Autor:

Zabava

19.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i pevač izdao je novu pesmu "Metohijo, moja avlijo" u kojem posebnu ulogu imaju njegovi otac i majka.

"KAD ODU NA ONAJ SVET GLEDAĆU IH NA JUTJUBU": U spotu Milana Vasića pojavljuju se dve njemu NAJBITNIJE osobe!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

Neizostavni u svakom spotu Milana Vasića jestu njegovi roditelji o kojima glumac i pevač govori sa mnogo ljubavi i poštovanja. Tako se i u najnovijem "Metohijo, moja avlijo" pojavljuju upravo Olivera i Ljubomir Vasić, a postoji i poseban razlog za to.

I u prethodnom i u ovom spotu su moji roditelji, i ako mogu biće i u sledećem. Dokle god su živi ja ću da ih ubacujem u spotove, jer ne znam da li će biti živi još pet, 10 ili 20 godina. Pa kad odu na onaj svet da mogu da uključim jutjub da ih gledam. Ponosan sam na svoje roditelje i ne stavljam ih u spotove tek tako već zato što zaslužuju. Oni su najčistiji roditelji na svetu i roditelji kakve svako može samo da poželi - ispričao je Milan za Republiku.

Republika

Foto: Luka Tomić

 

Milan je veoma privržen svojoj porodici, i na društvenim mrežama često deli fototografije i snimke sa porodičnih druženja, kao što je nedavno sa svojim pratiocima podelio da su njegovi roditelji proslavili pedeset godina braka. 

Ogromnu podršku Milan je dobio i od koleginice Mirke Vasiljević, koja je bez oklevanja pristala da igra u njegovom najnovijem spotu.

 

 

Mirka je kraljica, moja velika drugarica i koleginica. Sa njom sam već radio, igrala mi je ćerku pre 20 godina, imam sjajan odnos sa njom i kada sam je pozvao i pitao da li želi da bude u mom spotu ona je rekla: "Naravno, ti si jedini ludak danas koji se još uvek bavi umetnošću". Mirka zaslužuje da bude moja Methohija, ona je čista, divna majka, divna žena, prijatelj i žena bez mrlje u karijeri - rekao nam je Vasić.

U spotu se pojavljuju još baka Radmila Simić i mlade glumice Tamara Tomanović, Natalija Matić i Tamara Kapetanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading