SNEŽANA SAVIĆ POSTALA PLAVUŠA! Glumica promenila lični opis, a imala je dobar RAZLOG za to! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena glumica se transformisala zbog uloge u pozorišnoj predstavi "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo".

SNEŽANA SAVIĆ POSTALA PLAVUŠA! Glumica promenila lični opis, a imala je dobar RAZLOG za to! (FOTO)

Foto: ATA Images

Snežana Savić

Glumica i pevačica Snežana Savić vratila se na scenu Ateljea 212 predstavom "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo", nastalom prema istoimenom romanu Mirjane Drljević, u dramatizaciji Slobodana Obradovića i režiji Bojane Lazić. Upravo na tom mestu napravila je prve glumačke korake u diplomskom komadu "Petrijin venac" pre gotovo pola veka. Zbog uloge u ovoj predstavi Savićeva je promenila lični opis i postala plavuša! 

Glumica za potrebe ove predstave nosi periku.

Sad naravno imam periku da ne ličim na sebe. Ne znam koliko sam postigla to, videćemo, ali zanimljivo je ljudima da me vide u drugom istanju - rekla je glumica za Prvu.

Republika

Foto: Boško Đorđević

 

Delo "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo" u osnovi je detektivski roman koji prati istragu nestanka tri devojke. Inspektorka Lepa Vidić, i sama majka, istražujući slučaj nestalih devojaka, upoznaje svet njihovih majki. Taj svet bliskih prijateljica iz detinjstva uronjen je u iskustva i sećanja na ratnu prošlost devedesetih godina prošlog veka. Lepa u rasvetljavanju kompleksnog i konkretnog zločina iz sadašnjosti razotkriva klupko sukoba i zločina iz prošlosti, rasvetljavajući priču o društvu uopšte. Periša Perišić je roman u pogovoru precizno okarakterisao i kao "forenziku kolektivnog pamćenja".

Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo je pobednički rukopis konkursa izdavačke kuće Booka i OTP banke za najbolji neobjavljeni roman. Takođe je bio u najužem izboru za NIN-ovu nagradu, te u izboru za nagradu Meša Selimović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading